Reklama

Reklama

Pověste ji vejš!

(amatérský film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Příběh, který s nadhledem a humorem vypráví o osudové cestě při hledání pravdy. Souboj dobra a zla na divokém západě, kde zákon z rukou sheriffa přebírá ženský gang... Závěrečný díl westernové trilogie Filmového studia The Sombrero Company. (CS Film)

Recenze (3)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Paradoxně je tento film z celé trilogie nejlépe hodnocený. Jsem si také celkem jistý, že vše podstatné jsem už napsal ke komentáři předchozích filmů, neboť všechny tři jsou na stejné kvalitativní úrovni. Když by člověk pominul všechno ostatní, tak chybí silnější příběh. My v podstatě jen sledujeme sérii různých rádoby westernových scének. Herci mluví nepřirozeně a hlavně dělají hrozné pauzy mezi větami. K tomu stále chybí koně. To je základní předpoklad jakéhokoli westernu, hrdina přece nemůže chodit pěšky. Když už jsme u postavy Otakara Brouska ml. jeho roli jsem vůbec nepochopil. Myslel jsem, že to bude on, kdo nakonec ženě pomůže, ale jeho role se vyznačovala jen tím, že přišel. Mezi další atributy patří nevzhledné a absolutně nepatřičné dotvořené grafické prvky a hudba ke scénám, ke kterým se vůbec nehodí. A zlato? To vypadá jako zhnědlé fazole. Jestli to bude číst Pavel Holý, ať mi napíše, jak se takto dá dělat film, ke kterému navíc přemluvíte tolik lidí... Kde se na to shání peníze, jak přemluvit techniky atd. Taky bych nějaký rád udělal, ale napíšu mu k tomu stokrát lepší příběh. ()

Prubner odpad!

všechny recenze uživatele

Amatér Pavel Holý natočil už třetí western - a pořád se na to nedá dívat. Co je platné, že film má slušnou výpravu, kostýmy, rekvizity a kameru, když to hlavní - scénář, režie a herci - má pořád amatérské parametry. A nepomůže ani angažování dvou profesionálů (Brousek ani Krejčí se zrovna moc nepředvedli), ani občasné vtípky či narážky. ()

happydragon 

všechny recenze uživatele

Ty herecký výkony jsou hrozný, je to jakoby se někdo snažil udělat schválně špatnéj western. Všichni hrozně přehrávají a mluví hrozně nepřirozeně, jakoby četli scénář až na místě. Chápu, že je to amatérský film, ale zní to hrozně divně. A děj taky nic moc. ()

Reklama

Reklama