Reklama

Reklama

Evie

  • Velká Británie EVIE (Evil Has a New Name) (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jako malá se Evie (Holli Dempsey) ztratila v mýtech a legendách o moři. Když si hraje a zkoumá mys, najde na pobřeží vyplavený prokletý náhrdelník. Neuvědomuje si, jaká zlá přítomnost je s ním spojena. Když se jí zmocní jeho moc, vypustí smrtícího vodního démona, který si chce přivlastnit ji i ty, které miluje. (JasonCZ)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Korálky od Natálky Petra Nagya boli horúce, ale tie náhrdelníky bývajú zradné - tu napríklad urobili z dievčaťa príšeru. Príšeru v tom zmysle, že najstrašidelnejšie na nej je, že starne. Čo je horor pre každú ženu, ale skutočnému hororovému fanúšikovi to asi stačiť nebude. Mytologický prvok, na ktorom je film založený, vlastne vôbec nie je ani vysvetlený ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Holka najde náhrdelník a začne se chovat jako magor. Pak následuje skok do dospělosti, kdy se divák najednou dozví, že děvče bylo adoptované a agentuře se podařilo dohledat jejího bratra, který je ochoten se s ní setkat. No a pak se začíná pomalu odhalovat, co se tenkrát vlastně stalo. Prostředí irského pobřeží je hezké a herecky to jakž takž ušlo, ale tím pozitiva končí. Neseděl mi styl vyprávění, ve kterém se retrospektiva prolíná se současností. Ne že by to bylo nepřehledné. Jednoduše mě to nebavilo. A čekal jsem také trochu víc selkie, což je vodní potvora, kterou si tvůrci vzali za inspiraci. Sice si jí pro svoje potřeby trochu upravili, ale těch pár vteřin, které tu dostala, ukázaly jistý potenciál a o to větší škoda je, že to nerozjela trochu víc. Ale chápu, že finance nejspíš chyběly. Každopádně pokud by se námětu a základní příběhové osy chopil v budoucnu někdo schopnější a s větším rozpočtem, vůbec bych se nezlobil. Materiál to není špatný. Ale za tohle víc jak 30% nevykouzlím. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Matka jde s dětmi (holkou a klukem) někde k vodě holka tam najde amulet a změní se. Je pak problémová a  jednou  chce utopit toho kluka , protože jí sebral ten náramek  matka mu jde pomoct a zmizí děti zůstanou otci ten to nezvládá a chce se zabít a skončí v léčebně. Děti jdou k pěstounům a pak se potkají jako dospělí a vzpomínají na svůj život. Je to nudné, levné (je tam tak 5 herců) a většina filmu vypadá tak, že tam spolu kecají o ničem   až zhruba 12 minut před koncem se něco děje 0 procent ztráta času ()

Reklama

Reklama