foto

Seamus O'Neill

  • nar. 8.12.1952 (68 let)
    Richmond, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Banishing
2014 Electricity
Smoke, The
The Herd
2013 The List
2012 Dovolenkáři
2011 Buranský masakr
Válečný kůň
2010 Krev pelikána
2009 Le Donk & Scor-zay-zee
2007 Good Samaritan, The (TV film)
2004 Boty mrtvého muže
Yasmin
2003 Gifted (TV film)
2001 Teritorium
1996 Bob's Weekend
1991 Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru (TV film)

TV seriály

2012 Stepping Up (TV seriál)
2011 Justice (TV seriál)
2010 This Is England '86 (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2009 Boy Meets Girl (TV seriál)
2008 The Royal Today (TV seriál)
2007 Smrtící mobil (TV seriál)
Life on Mars (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2006 New Street Law (TV seriál)
Strictly Confidential (TV seriál)
The Chase (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 Vincent (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
The Garden Competition (S02E03)
2004 Island at War (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
Steel River Blues (TV seriál)
2003 Burn It (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2001 Merseybeat (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
The Cops (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
1997 Reckless (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Ellington (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
Skleněná panna (TV seriál)
1994 New Voices (TV seriál)
Roughnecks (TV seriál)
The Knock (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
The Mad Woman in the Attic, Pt. 2 (S01E02)
1992 Civvies (TV seriál)
Covington Cross (TV seriál)
Mor (E10)
Vypuzení (E08)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
Spender (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Albion Market (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky