Reklama

Reklama

Sbohem Dragon Inn

(festivalový název)

Obsahy(1)

Poslední noc před uzavřením malého kina. Mladík vběhne dovnitř, aby se v sále ukryl před deštěm. Kino se zdá prázdné a bez života. Ale přece jsou tam nějací lidé. Anebo to nejsou lidé? (oficiální text distributora)

Recenze (29)

sPaRk 

všechny recenze uživatele

Mělo to všechny předpoklady, abych z toho byl na větvi, ale to nekonečné courání chromé uvaděčky po kině mě po hodině přivedlo do naprosté apatie. Film mě začal zajímat až v úplně posledních minutách, ale to už bylo po všem. Škoda, z té melancholie starých kin v deštěm zkrápěných ulicích Taiwanu se určitě dalo vytěžit víc. Snad kdybych to viděl ve dvě ráno někde v zapadlé vísce v Horní Dolní, ... ale na kdyby se nehraje. S těžkým srdcem nemůžu výš než na dvě :/ ()

xav 

všechny recenze uživatele

Je to neco mezi 3 a 4. Vizualne vyborne, ale kulhava pokladni co se stale skrabe do schodu trochu casem zacne nudit. To same plati o delce zaberu. Zaber na zachodky byl super, ale zaber na prazdne kino me uz docela zacinal lezt pod kuzi. kdyz se 5min vubec nic nedelo, mel sem pocit ze film skoncil a sel sem se kouknut na komp co se deje. ()

muti odpad!

všechny recenze uživatele

toto bolo horsie ako historia kinematografie z hladiska moderneho rozvoja pre pamatnikov. dej nulovy, postavy mmm, nvm ake. jedina zaplatka tam bola ze kde si chlapik sadne v megavelkej kinosale kde je spolu asi 5 ludi a pracovna napln zeny pocas premietania. toto bolo asi az prilis artove aby som tomu pochopil a dal nejake hodnotenie. ()

joseee 

všechny recenze uživatele

Pocta taipeiským malým kinám. Nečakajte ďalšiu verziu Dragon inn, ale náročný, náročný film... kde celý čas dokopz nič nedeje. A to aj na Zai Minglianga dokopy nič. ()

sutorovic 

všechny recenze uživatele

Pokojné, meditatívne a nostalgické, rozjímavé, dojemné a veľmi príjemné na sledovanie. Mám pocit, že život je krásny. Môžem ísť rovno kukať na hviezdy, počúvať lietadlá ako vydávaju tie motorové zvuky, počúvať psov, ktorí tiež vydávaju určité zvuky, skrátka byť ticho a sústredene počúvať. Bude to pekná noc. ()

Vaudevillain 

všechny recenze uživatele

To, akú kvalitu a hĺbku dosahujú negatívne komentáre na tento film myslím svedčí o všetkom :) "Nikdo už na filmy nechodí." PS: Viac ako na komédiu sa mi to podobalo na horror či tragédiu. ()

Reklama

Reklama