Reklama

Reklama

Gabriel's Redemption: Part One

Trailer

Obsahy(1)

Gabriel (Giulio Berruti) se po opuštění prestižního místa na Torontské univerzitě vydává na novou životní cestu s Julií (Melanie Zanetti) a touží se stát otcem. Gabrielovy idylické plány jsou však ohroženy, neboť Julii začne zcela ubíjet její pracovní program. Když Julia dostane prestižní nabídku přednést akademickou přednášku v Oxfordu, Gabriel ji napadne kvůli tématu její prezentace, které se dostává do rozporu s jeho vlastním výzkumem. V Oxfordu se znovu vynoří jejich minulost, včetně dávné sokyně, odhodlané Julii ponížit a odhalit jedno z Gabrielových dobře střežených tajemství... (mac000)

(více)

Recenze (2)

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Keby som mala za brata Elona Muska, tak by som tiež natáčala napríklad tri roky non-stop ako rastie strom. A umelo z toho urobila supertrhák. Lebo by mi dal na to peniaze. Ale to by bol ešte ten lepší prípad a "veľavravné" rastenie. Tu som videla dvadsať minúť a bolo to veľavravné nič. Film hodný tupých polien, aj keď podľa mňa aj ten Elon vyzerá kus mongoloidne. A okrem toho slizsko viac ako tí herci vo filme. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Ma to dostatecne nosny konflikt i drama. I pribeh milostne pohadky. Julia se snazi soustredit na svuj Ph.D. a to posledni, po cem touzi je stat se matkou. Slovy klasika tuhle fenecku nemuzete nemilovat. Jeji manzel ji chce otehotnet. ()

Reklama

Reklama