Reklama

Reklama

Elevator Game

Trailer

Obsahy(1)

Film sleduje sociálně neohrabaného teenagera Ryana (Gino Anania), který zjistí, že tu noc, kdy jeho sestra zmizela, hrála „Hru ve výtahu“ – rituál, při němž se hráči snaží cestovat do jiné dimenze pomocí souboru pravidel, která lze najít na internetu. Nedbá varování a rozhodne se ji najít. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak oceňuji samotnou výtahovou hru. Nevzpomínám si, že bych něco podobného v minulosti viděl. Celkem fajn bylo i obsazení. Sice se jednalo o standardní teenagerskou partičku, ale nešlo o uječené krávy a namistrované dementy. No ale to je všechno. Napětí neexistovalo, k ztvárnění zásvětí tu stačil jen červený filtr a bubák byl spíš směšný. Snaha o gore tu sice byla, ale ani tady film výrazně neboduje. 30% ()

Bossi123 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě docela překvapil. Sice se tam objevuje spousta klišé (hl. postavy jsou mladí cápkové, co točí bizarní videa, film je zčásti nahráván na kameru samotnými herci, jako např. u filmu REC). Taky mě přišlo, že z postav se zbytečně dělají totální a**holes (Kris, nový cápek), fakt mi to přišlo naprosto nesmyslné, když se začali hádat v tom výtahu. Takhle se to vyhrotit vůbec nemuselo, ale zároveň chápu, že tvůrci chtěli nějaké emoční vypětí. Obecně k atmosféře filmu: bylo tam pár docela strašidelných momentů. Hra s emocemi hlavních postav byla docela zdařilá. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hororů s výtahem moc není já osobně si pamatuji maximálně na  Ďábel (2010) a pak na nějaký thriller kde byla psychopatka co zabíjela lidi, ale tam už nevím název.  Režisérka má na kontě filmy od 30 do 40 procent zhruba tohle je další z nich. Holka hraje výtahovou hru zmáčkne několik tlačítek a v předposledním je duch zabité holky co ji přimáčkl výtah a pak ji to nějak roztrhalo skrz kabely tam se nesmí dívat a pak jet do posledního zvoleného patra ona to, ale poruší a duch ji zabije. Její bratr si najde skupinu co natáčí tyhle záhady a jeden z jejich moderátorů s tou holkou dříve spal a jde to s nima zkusit taky , aby ji našel  samozřejmě se to posere a duch jde i po nich konec se nepodařil .  V rámci žánru je to spíše průměr , ale já tomu dám 60 jelikož se mě líbila postava Chloe a není to z těch hororů co by mě nudil a sral jak ty co vychází  poslední dobou. 60 procent ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už niekoľko hororov vo výťahu vzniklo a aj keď tento sa opiera o netradične spojenie duch- výťah, ale spracovanie bolo celkom nešťastne. Prvom rade znázornenie ducha viac klišéovito už ani byť nemohlo a zase jedna kopírka škaredej Kayako . Duch to tu celkom obstojne killuje, ale žiadna scéna a ani žiadny moment mi neprišiel zaujímavý alebo niečím originálny. Tvorcovia od začiatku recyklujú to, čo už tu je roky a tak takýto film môže zaujať iba sviatočného hororoveho fanúšika a aj to si nie som tým úplne istý. Herci tiež toho talentu moc nepobrali a Verity Marks mi bola po celu dobu odporná, neviem ci to bolo ksichtom alebo postavou, ale bolo to tak. Je to taká ľahká duchárska jedno hubka, ktorá nevystraší, ale aspoň sa pri tom môžete zabaviť, v tej trápnosti je niekedy až vtipná. Silne 2* ()

tron 

všechny recenze uživatele

Akože nie, asi to nie je len na 1*, ale pravdupovediac veľa nechýbalo a dostalo by ju to. Je to taký ten typ hororu, kde presne neviete, či je to ešte akceptovateľné béčko, alebo už céčko s temer nulovým rozpočtom. Našťastie je to vcelku krátke, herci sú relatívne sympatickí, občas na vás dýchne fajn hororová atmosféra a k tomu „pekná“ scéna na ulici. Ale teda neviem... kde to skončí? Čo ešte vymyslia? Hororové kuchynské mixéry? Zadné brzdové svetlá na autách? Samoobslužná pokladňa v Kauflande? ()

Reklama

Reklama