Reklama

Reklama

The Sacrifice Game

Trailer

Obsahy(1)

Jako by to už tak nebylo špatné. Píše se rok 1971 a dvě studentky, Samantha (Madison Baines) a Clara (Georgia Acken), budou muset vánoční prázdniny strávit v elitní internátní škole. Když však dorazí skupina zabijáků, kteří chtějí vyvolat démona, naberou události smrtící spád. Podaří se dívkám přežít noc? (Jardismo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

The Sacrifice Game je velmi umělým pokusem o rádoby cool horor zasazený do roku 1971. Celé to působí tak studiově čistě a uhlazeně, že ani na chvíli nevěříte, že byste sledovali skutečné prostředí, skutečné charaktery a skutečný teror. K tomu si připočítejte tragické přehrávání většiny zúčastněných herců a úplně vám to bude připadat jak nějaké ochotnické představení převedené do filmové podoby. Je to snímek, co se hodí leda jako vycpávka do videotéky nějaké druhořadé streamovací služby, kde ostatně taky skončí. Vidět tohle v rámci festivalu žánrových filmů vedle děl, které se srovnatelným nebo daleko nižším rozpočtem mohou dělat hotové divy a svým retro prostředím dokážou působit realisticky, je pro tuhle strojenou a otravnou kravinu vyloženě diváckým rozsudkem smrti. [Sitges 2023] ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Naprosto nepřesvědčivá estetika 70. let, která každým záběrem bije do očí odporným sterilním digitálem. Směšný démonický příběh plný otravných a slaboučkých postav, kde nefunguje zhola nic. The Sacrifice Game dávám na úroveň těch největších sraček posledních let, těšně nad Black Christmas, na které jsem si při sledování nejednou vzpomněl (brrr! tfuj!). ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Shudder", ako pásový chŕlič priemerno podpriemerných hororov, len zriedka kedy zaujme natoľko, aby človek pri ich výtvoroch permanentne nezíval. Takmer vždy sú tri hviezdy hranou, a tak čokoľvek očakávať od "The Sacrifice Game" by bolo pomerne dosť naivné. No a samozrejme, napriek veškerej snahe tvorcov, ani v tomto prípade sa nejedná o žiadny hororový zázrak, no v tomto prípade, tú tretiu hviezdu naznačujúcu úroveň kvality priemeru, pochopím. Za mňa, však za dva. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Hodina a půl toporných hereckých výkonů ve filmu, kde žádná postava pořádně neví, co dělá, a ze všech nejmíň to ví režisérka, která pojímá potenciálně zajímavou historku o satanistických vrazích, kteří se vetřou během Vánoc do dívčí internátní školy, strašlivě fádně a nenápaditě. Atmosféra, napětí i dobová stylizace nulové a sporadické pokusy o humor křečovité. Pozitivní ohlasy zámořské kritiky nechápu. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Štvorica zabijakov potrebuje naporcovať zopár ľudských obetí, aby vyvolali démona, a tak vraždia jedna radosť, no keď sa im ho už podarí vyvolať, ich nadšenie veľmi rýchlo opadne. Herecky síce nie príliš presvedčivé, ale na druhej strane aspoň celkom nekompromisné s dostatkom krvavých vrážd. Navyše, nestáva sa často, že človek fandí démonovi viac ako hlavným postavám. Priemer áno, ale žiadna sláva. ()

Reklama

Reklama