Reklama

Reklama

Maid Droid

Trailer

Obsahy(1)

Aby se Harrison (Jose Adam Alvarez) zbavil své bývalé, najme si Mako (Faith West), krásnou androidní služebnou, které se vracejí vzpomínky z minulosti, což ji vede k násilným činům. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

rivah 

všechny recenze uživatele

Aby se zbavil své ex-partnerky, najme Harrison Mako, půvabnou android-dívku, jejíž minulost pozmění tak, aby konala násilně....Chatrný a schématický děj. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Asiaté a zvláště pak Japonci by zřejmě zaplesali radostí, protože tyhle domácí androidy nejen pro úklid domácností, ale i uspokojení někteří skutečně využívají, nicméně z pohledu filmového diváka tento film nemá příliš co nabídnout. Zvláště pak z hororového hlediska, jen trochu té nahoty dvou přítomných dam a to je sakra málo. Ve skutečnosti jde jen o další zbytečnost, kterou valná většina může klidně minout zcela bez povšimnutí. A o nic důležitého nepřijde!    Hlavní hrdina nemůže dostat z hlavy svou ex, vzpomínky bolí, strašně mu chybí fyzický kontakt – pořád si jí představuje polonahou – no a tak do jeho života vstoupí spoře oděná androidka, která splní každé jeho přání. No kvalitní svíčkovou mu neuvaří, ale nějaký ten poživatelný blaf jo a v posteli je úplná dračice. Jenomže má i pohnutou minulost, která se jí začne vybavovat a navíc žárlí. Sem tam je nám nabídnut nějaký ten vzpomínkový záběr – kterak se k ní choval její minulý „majitel“ a teprve v samotném závěru se lehounce přitvrdí.    Nečekejte však žádnou hutnou porci brutality, jen nějaké to křupnutí krku, rány nožíkem a naběhnou závěrečné titulky. Z pohledu hororového diváka jedna velká nuda. Netrvá to sice dlouho, ale i tak kromě dvou nahých hereček tu skutečně není nic zajímavého k vidění. Já si tak v klidu můžu odškrtnout další film ze své sbírky a jít zas o film dále. Tohle prostě nemá ani na průměrné ohodnocení. ()

Reklama

Reklama