Reklama

Reklama

Inspektor Taggart - Série 16 (1999) (série)


Hlas krve (S16E01)

(epizoda)
  • Velká Británie Bloodlines

Obsahy(1)

Je nebezpečné otevírat Pandořinu skříňku. Zvlášť byla-li zavřena třicet let. Po třiceti letech opouští Susan Kellerová brány káznice, v níž si odpykávala trest za zabití pěti lidí, z toho tří dětí. Všichni zahynuli při požáru, který kdysi založila, aby se pomstila svým zaměstnavatelům. Nyní je tedy konečně volná, netuší ovšem, co ji venku čeká. Že svoboda, ona vytoužená svoboda pro ni bude znamenat zase jen další – byť samozřejmě pohodlnější, ale přece jen – vězení. Neboť lidé neodpouštějí a nezapomínají. A že její vstup do „normálního" života rozpoutá lavinu událostí, v jejichž světle bude blednout i ta původní tragédie, která se odehrála před třemi desítkami let... (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela temný díl o velmi osobní pomstě a rozhodně nezanedbatelným počtem mrtvých. Opět skvělé rozuzlení a případ, jehož kořeny sahají dlouho do minulosti. Takových záležitostí by v Taggartovi klidně mohlo být víc. 80 %. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto dílu je docela dost mrtvol. Susan Kellerová, matka a dnes babička, ona ten dům vlastně nezapálila, takže neměla sedět celých 30 let. Zabita byla její dcera a její muž zrzoun potapěč. Byl zabit její exmanžel a jeho druhá manželka. Zemřela i její milenka, bývalá dozorkyně v lochu. Nečekaně všechny zabila druhá milenka a bývalá ředitelka věznice. Z celé rodiny tedy zůstaly jen propuštěná Susan a její 14letá vnučka. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama