Reklama

Reklama

Dicks: The Musical

  • Austrálie Dicks: The Musical (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Craig (Josh Sharp) a Trevor (Aaron Jackson) jsou jednovaječná dvojčata, která byla oddělena po narození a každého z nich vychovával jeden rodič. Oba se stanou úspěšnými obchodníky ve stejné společnosti. Když se setkají, uvědomí si svůj příbuzenský vztah. Touží po „normální“ rodině se dvěma rodiči a zosnují plán, jak dát rodiče dohromady aby se znovu vzali. Vymění si proto své identity, navštíví byt druhého rodiče a pracují na tom, aby své samotářské rodiče přiměli jít na večeři, kde by se mohli setkat. Avšak místo toho, aby si předem vzájemně upřesnili excentrické rysy obou rodičů, vrhnou se oba nevědomky do akce a jsou šokováni tím, co zjistí. (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (5)

Fin_429 

všechny recenze uživatele

Já čekal nějakou zvrácenost, ale že to popře všechna nepsaná pravidla scénáře a audiovizuálu jsem opravdu nečekal. Je to hodně nápadité a tempo se tak nějak celou dobu drží, ale ten film je prostě tak mainstreamový, ale zároveň jde tak proti proudu, až je to tak geniální, že to nenávidím. Je to avšak až nechutně přeplácané a třeba ten konec je absolutně "wtf". Já bych to možná ani nenazval filmem, ale deníkem zamilovaných gayů - on je celý příběh prostě postaven na sourozencích, ale na konci se to všechno změní v...incest? (Asi?) Takže co čekat od Dicks? No, celkem solidní koko*inu. 5/10 ()

Prck4 odpad!

všechny recenze uživatele

zvládl jsem asi tak 10 minut, myslím, že jsem o nic nepřišel, krom internetového análního panictví, bohudík že jen z filmu. Z téhle sračky mě bolí řiť za všechny geje. Pak zase chápu proč se gejové odsuzujou a třeba hází do plynu. Ikdyž já bych to nedělal ale jenom protože na to nemám koule. PS. ten film byl určen k znechucení homosexuálních lidí? Mě to tak připadá. ()

Reklama

Artogon 

všechny recenze uživatele

Asi tam boli nejaké nápady, ktoré mi prekážali ako napríklad mutanti, ale celok na seba sedel dokonale a všetko je to perfektne zvláštne, divné a tak. God is a faggot, and all love is love. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama