Reklama

Reklama

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix

(seriál)
  • Kanada Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix (více)
Trailer
USA / Kanada / Francie, 2023, 2 h 15 min (Minutáž: 20–25 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Kyborg a skvělý voják v jedné osobě, kterého stát označil za nepřítele, marně hledá, za co bojovat. V téhle dystopické společnosti totiž nic není takové, jak se zdá. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Žánrový a dějový experiment, který hrdě nakročí k obnově slávy anime/herního cyberpunku v tom nejúchvatnějším přepáleném osmdesátkovém stylu, aby vzápětí klopýtnul a zahučel až po temeno hlavy do sraček. Debilní hrátky s formou a obsahem od čtvrté epizody dál nejsou už nic jiného než exhibiční ukázkou možností tvůrců, kteří neměli záměr vyprávět nějaký příběh, ale jen natočit zmatečnou šestidílnou reklamu na své herní produkty. Což pak nezachrání už ani ten stylový bad end. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Přistupuju k tomu specificky jako fanoušek studia BobbyPills a jeho zakladatelů (Lastman, Crisis Jung, Vermin) a zároveň jako fanoušek Far Crye. Jako fanoušek BobbyPills jsem nadšený - je to jejich francouzská značka naprostého úletu, sexu a kvalitní animace, jakožto fanda Far Cry můžete být sklamaní, protože si to naprosto upravuje Ubisoftí značky jak chce. A to je v pohodě. Hrdina plošinovek Rayman je zde hlavní moderátor propagandy, Marcus z druhých Watch Dogs je dědek žijící v poušti a záporák z Far Cry 4 je vůdce Triád. Opravdu remix jak se patří. BobbyPills kombinují styly 8 bitové animace, randících simulátorů a full-motion grafiky z 90. let. A ač grafika je velmi kreativní, je to odvázané, příběh je docela nudná storka o bandě rebelů proti korporátu. Naštěstí skvělá akce a animace to zachraňují. Autoři si taky občas udělají srandu i z Ubisoftu (záporáci používají měnu Ubi Credity, což jsou body za které si v Uplayi kupujete microtransakce). Je to hodně, hodně nekompromisně GAY (Hlavní hrdina - Dolph Laserhawk se mstí svému bývalému milenci, který ho podrazil), takže předpokládám, že ČSFD diváci, co jim praská žilka u každé menšiny ve vedlejší roli na Netflixu budu zvracet vzteky. Původně jsem se bál, že pro BobbyPills, kteří se označují jako "fucked-up lidi, co dělají animaci pro fucked-up lidi", hodně uberou a tohle bude pro ně jen projekt na zakázku, ale jsem rád, že jsem se kurva mýlil. Tohle je animák přesně pro skupinu asi 5000 animátorů na světě, kteří kreslí největší brutální bizarnosti. Takže předpokládám, že se další série se těžko dočkáme neboť ta skupina lidí asi nepřitáhne Netflixu taková čísla která čeká. Jinak Lastman série 3 a Vermin série 2 kdy? ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Všetko by bolo fajn, zasadenie postáv a práca s nimi od Captaina Laserhawka, cez Raymana až po Sama Fishera. Animácia výborná, kombinácia štýlov originálna, technicky na úrovni, akcie dostatok, krvov sa nešetrilo, ale... ALE... kurva už ma ten Netflix fakt serie s tým jeho prachsprostým podporovaním LGBT. Podľa nich je buzna na každom rohu a v podstate ich je viac ako hetero jedincov? Ak tento svet naozaj nastane, dúfam, že už budem dávno pod drnom, pretože cez toto sa fakt neprenesiem a serem na to, čo si kto o mne kvôli tomu myslí. Ak majú mať LGBT ľudia právo na všetko, tak ja mám rovnaké právo srať na LGBT a iné NETFLIXom nasilu podsúvané sračky. Nebyť toho, dám aj plný počet hviezd za originalitu, ale takto s privretím očí tri hviezdy, čo si myslím, že na homofóba, ako ma niekto môže nazvať, je aj tak celkom slušné. BTW. nie som netolerantný voči LGBT, napr. dve ženské a ja medzi nimi, obetoval by som sa a už som sa aj kedysi v dávnej minulosti takto obetoval, ale tam moje hranice končia... :) ()

UncleMorty 

všechny recenze uživatele

Někde v Templářském Chrámu se schází Ubisoft s Netflixem. "Hele! Chceme abyste vzali inkluzi, brutálně jí zjebali všechny naše populární značky, přidali do toho ty nesmysly kolem BLM a udělali z toho seroš." Tajemná postava od Netflixu se jen usměje a prohlásí "To bude jednodušší než myslíte." BOOM! Upřímně je to taková kokotina, že to vlastně dokáže zabavit. Protože jakmile si uvědomíte, že celej ten seroš je jen brutální bizár, odpustíte ty létající péra skrz obrazovky, dokonce odpustíte že ze Sama Fishera udělali Smrtonosnýho Kripla (žjóva to si hned zaregistruju!) a dokonce odpustíte i ty další debility co úplně nedávají smysl. Blood Dragon je přesně jako jeho herní protikus. Je to šílený, bizarní a zábavný. Dokonce k mému překvapení dokázalo studio z toho inkluzivního bordelu vytesat i celkem zajímavou zápletku pro budoucí (možné) pokračování, kdy šestý díl zamotal se vším tak šíleně, že chcete pokračování skoro hned. Doporučuje pět Rexů Powercoltů z pěti! ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

je to šílená píčovina ... a vlastně se mi to ani nelíbilo ... je to divné , namixované jak po totálně ujetym fetu ... nijak promyšlené ... klišoidní ... a tupě surové ... přesto musím dát 4* , protože se mi ještě nestalo a to hlavně u animáku, že jsem na to čuměl s otevřenou hubou celou dobu a úplně "přikovaný" do křesla ... doslova, jak kdyby mi někdo píchnul sedativa ... nečekané ... vtipné i emotivní ... úplně odrovnávající ... hudba vás odpráskne ... a mozek vám z toho bude šumět ... brainwash nářez ... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (5)

  • Seriál je založen na populárním DLC pro hru „Far Cry 3: Blood Dragon“, které svojí bizarností odkazovalo na divoké filmy z 80. let 20. století. (UncleMorty)
  • V seriálu můžeme vidět odkazy na různé populární značky herního studia Ubisoft. Například „Beyond Good & Evil“, „Assasins Creed“, „Far Cry“, „Splinter Cell“, „Ray Man“, „Watch Dogs“ a další. (UncleMorty)

Reklama

Reklama