Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V průběhu sedmdesátých let vznikl a také zanikl prapodivný subžánr béčkových filmů s tématikou ženských nacistických koncentračních táborů. Mezi nejznámější patří americká nechuťárna Illsa, She Wolf of the SS z roku 1975, která měla ještě dvě pokračování, italský film Gestapo's Last Orgy z roku 1977 a také první z této řady Love Camp 7 z roku 1969. Výše zmíněné filmy spojuje historické pozadí ve kterých se děj odehrává (nacistický koncentrační tábor v období 2. světové války) a také sexuální zneužívání krásných žen. Ve filmu Love Camp 7, jsou dvě agentky britské zpravodajské služby vysazeny na území okupované němci, aby se nechaly zajmout a odvézt do tábora v němž je vězněna manželka nějaké důležité osoby. Tu pak za pomocí partyzánů, kteří na tábor zaútočí mají osvobodit. To je v kostce celý děj, který u tohoto filmu (ani u ostatních tohoto prapodivného subžánru) není zas až důležitý, neboť prim tu hraje právě ono vyobrazení nejrůznějších způsobu sexuálního ponižování, surovou zdravotní prohlídkou počínaje, přez znásilňování, ruzné druhy mučení až k nucenou prostitucí konče. (PetrPan2)

(více)

Recenze (10)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jedná se sice o průkopnický WIP exploitation z "nazi tábora", rádoby hodně "sleazy" a hodně drsný s otevřeným zobrazováním ženské nahoty ... Bohužel na tomto exploit-flicku hrubě zapracoval zub času a jedná se v podstatě o amatérský, otřesně zahraný trash bez špetky atmosféry s ošklivými ženskými, hnusnými SSáky, kteří ovšem jako SSáci vůbec nevypadají a nepůsobí ... Je to prostě hodně slabý a hlavně nudný exploitation, i když si nahoty užijete do sytosti, ty ženský snad sebraly někde z (hodně špinavé) ulice a celkově se prostě jedná o odpad i v rámci žánru. Nic moc ... Když už, tak bych raději doporučil Ilsa, She Wolf of the SS (1975) ... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

První z taliánského subžánru nazisploitation / sexploitation / shocksploitation movies, ne tak explicitně drsný jako pozdější filmy, ale i tak je v něm dost nahoty, znásilňování, ponižování apod. Koncentrační tábor zde není typickým koncentrákem (tak jak ho známe), spíš takovým veřejným domem pro tamní papaláše, ženy jsou zde však za jakékoliv sebemenší porušení pravidel nemilosrdně trestány. Co se mi však líbilo, tak to že herečky zde nevypadají ani se netváří jako čisté sexbomby oproti jiným pozdějším žánrovým zástupcům. Závěrečné zúčtování bylo docela ostré. Za 2* a to ještě s odřenýma ušima, film je dost ukecaný a ze začátku (nevím do jaké až minuty?) se v něm skoro nic neděje. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Už podľa plagátu a názvu je zrejmé, že Frostov “Love Camp 7“ sa zaoberá a v plnej miere rozvíja myšlienku žien vo vezení. Príbeh dvoch mladých britských dievčat, ktoré sú schopné pre svoju vlasť urobiť čokoľvek, dokonca sa aj prepašovať do Nemcami okupovaného ženského lágru číslo 7, je zasadený do vyhroteného vojnového obdobia, kde sú pojmy ako spravodlivosť, šťastie a pokojný život, len hŕstka nič neznamenajúcich výrazov. Titulná dvojica Linda Harman a Grace Freeman je do diery samotného pekla nastrčená britskými jednotkami z dôvodu informačnej podpory, utajenej infiltrácie, ktorej výsledkom a cieľom má byť rozvrat odštartovaný z vnútra tábora, vyvrcholený až záverečným zdrvujúcim útokom s kýženým momentom prekvapenia a oslobodením utrápených slečien. Nielen vlastenectvom a hrdosťou vybavené dobrovoľníčky hneď od začiatku pocítia, že v koncentračnom tábore určenom na ukájanie sexuálnych chúťok zvrátených nacistov, to nebude žiaden med. Handry dole! Na ne tu skutočne nie je miesto! Nacistická mašinéria za stráženými múrmi skazeného tábora kam oko kultúrneho a civilizovaného človeka nedohliadne, sa roztáča. Hákový kríž kosí a otupuje niekdajšie svoje ideály. Ponižovanie, násilie, mučenie a sex. To všetko pod záštitou benevolentnej Tretej ríše. ### Vďaka svojej téme a obsahu sa “Love Camp 7“ stretol s nevôľou cenzorov, ktorí film v istých vydaniach skracovali a vo Veľkej Británii zásluhou BBFC dokonca zakázali. Stalo sa tak v apríli roku 1985, kedy sa tunajší, ešte nezostrihaný VHS release distribučného štúdia “Market“, umiestnil na zoznam tzv. Video nasties, čím začal plynúť distribučný ban. Kazety sa z trhu museli preto odstrániť. “Love Camp 7“ sa sťahuje. Snaha o opätovný re-release filmu sa v Británii prebudila v roku 2002, BBFC túto požiadavku ale jednoznačne zamietla. Keďže nepristúpila ani na vydanie podľa nich zbytočného Cut-u, na britskom trhu sa od doby pôvodného vydania VHS nenachádzajú už dlho žiadne verzie filmu. Ban na znovuvydanie stále trvá. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Kult! Love Camp 7 je historicky prvním filmem v žánru nazisploitation a rozhodně se s ničím nesere. Příběh tady nehraje skoro vůbec roli, nýbrž znásilňování žen a perverze. Třeba scéna, kde jedna z vězeňkyň olizuje boty tý tlustý svini je opravdu skvělá! Je to trash jak vyšitej, to pozná snad každej. Na píču bylo to, že se to vše odehrává v interiérech. O kameře a hereckejch výkonech radši nemluvě. Ale finální zúčtování se opravdu povedlo! ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Love Camp 7 je otravný nazisploitation trash, který si užijí snad jen okrajoví diváci, které baví sledovat ponižované ženy, jak olizují boty slizkým důstojníkům SS, což je ještě to nejmenší, co musí v „táboře lásky 7“ dělat. Kdesi na pozadí je nicotná hloupá zápletka, která ale absolutně není důležitá, jádrem filmu jsou totiž trýznivě dlouhé perverzní a sadistické scény bez děje. Občas pobaví jalové hlášky typu: „Nemohu vám zaručit, že budete milovat Tábor lásky 7, ale vím jistě, že se budete milovat v Táboře lásky 7.“ Jinak je to ovšem dost nezáživná a repetitivní podívaná, jíž vévodí špetka akce v posledních pěti minutách filmu, což je po té rozbředlé hodině a půl předtím opravdu málo. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o úplně první film v žánru nazisploitation. (G04T)

Reklama

Reklama