Reklama

Reklama

Una donna chiamata Apache

Trailer

Obsahy(1)

Tommy (Al Cliver) je obyčajný vojak americkej armády, ktorý sa zamiluje do krásnej Apačky (Clara Hopf) po tom, ako ju zachránil pred pašerákom zbraní Jeremym. Keď Jeremy a jeho gang nájdu Tommyho, dôjde k hroznému násiliu... (westerns)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Tohle je sice jasné béčko, ale námět chytilo za ten lepší konec. Snahy o melancholickou atmosféru a romantiku ovšem přicházejí vniveč díky slabým hereckým výkonům a bohužel pohřbívají i účinek nikterak veselého závěru. Z herců tu vlastně hraje široko daleko nejlíp Al Clavier (Zombi 2), což je asi na pováženou. V násilných scénách se tvůrcům dařilo lépe. Film pomáhá držet pohromadě hlavně povedená, hodící se hudba (u pozdních špageťáků věc nevídaná) a čekání na to, kterou část těla předvede Apačka příště. Nebylo to nejhorší, ale podobné "Scalps" od Matteie jsou přece jen výživnější. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Takový pozdní a hodně proindiánský a hodně depresivní spaghetti western. Bohužel, ušlechtilý záměr tohoto kusu je dosti srážen celkovou roztahaností děje i nepříliš vysokou hereckou zdatností herců. Zřejmě i peněz moc nebylo, takže někdy to spíše připomíná TV film. Lepost hlavní hrdinky a správné ideologické zaměření to nakonec na hóóódně slabé 3* dotlačí. ()

Reklama

Reklama

Reklama