Reklama

Reklama

Labužníci v kobce


Rudý drak I (E11)

(epizoda)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Kámoši se konečně utkají s Rudým drakem, nejde to ale tak, jak si představovali: příšeru hlavně pořádně rozdráždili. Kdo nakonec sežere koho? (Netflix)

Videa (1)

TV spot

Recenze (2)

Katakimiku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A to jsem si fakt na začátku myslela, že to bude JENOM pohodová série a že v tomhle díle uvidíme hlavně šťastné setkání s pátou členkou party... Ukazuje se tady opravdu skvělá práce s atmosférou, která je najednou mnohem temnější a podtrhuje jí naprosto úžasná hudba, ale i s akčními scénami, co stojí na spolupráci postav a obsahují nejeden moment, kdy jsem měla o osud postav vážně docela strach. Tohle bylo všechno hlavně ne komediální epizoda, ale bylo to skvělý. Navíc díl končí hoodně solidním plot twistem. 9.4/10 ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souboj s drakem překonal veškerá má očekávání. Nádherně promyšlený a stojící na výborně udělané choreografii a interakcích mezi postavami (a drakem samozřejmě!) a zároveň mnohem nebezpečnější a dramatičtější než prakticky cokoliv, co jsme doposud v této půvabně pošahané sérii viděli. A nakonec se zvrhne v opravdu brutální fyzické a mentální vyčerpání, které bych čekal v sériích úplně jiného typu. Vskutku fenomenální epizoda, jejíž kvality ještě vyzdvihuje zpracování studiem Trigger, které když je potřeba, vždycky vytáhne ty největší zbraně a vytvoří z výborně napsaného souboje souboj přímo ikonický. Plynulost, dynamika a detailnost animace, kompozice, střih, celková režie. Prostě top. ()

Reklama

Reklama

Reklama