Reklama

Reklama

James May: Náš člověk v... - Itálii

(série)
  • Velká Británie Italy
Trailer 1
Velká Británie, 2022, 5 h 8 min (Minutáž: 51–53 min)

Režie:

Tom Whitter

Hrají:

James May (průvodce)

Epizody(6)

Obsahy(1)

James May se věnuje Itálii: prozkoumává dějiny, kulturu, krajinu, průmysl a obyvatele této skvělé země. Může tápající Brit středního věku odhalit tajemství „la dolce vita”? (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (12)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kapitán Šnek jede svůj standard, jako průvodce/moderátor/objevitel je pořád boží tak, jak ho známe. Samotný seriál je také velice příjemný, doufám, že May bude tyhle cestopisné minisérie natáčet dál, bohužel se ale ukazuje, že Itálie je mnohem méně atraktivnější, než Japonsko (tedy atraktivnější je, jen není tak bizarní). Nebo je to prostě jen hůř natočené. Nebo by možná jen stačil menší počet dílů. Ale je to pořád fajn, bavil jsem se, funguje to. A to úplně stačí. 75%. ()

Forty- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taliansko mam velmi rad, James May je super, takze idealna kombinacia. Mno, uprimne, zas tak dobre to nefungovalo. Ocenujem, ze si autori vybrali aj menej zname zaujimavosti o Taliansku, ale ... vlastne som sa nudil o dost viac, ako som cakal. Ziadna z epizod nebola vyslovene zla, ale ziadna nebola ani vyslovene super. ()

Reklama

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Platí to samé co pro Japonsko... bavilo by mě to daleko víc, kdyby produkce nestavěla Jamese do situací, ve kterých se on sám cítí nekomfortně až trapně, což není zábava ani pro něj ani pro diváky. Kdyby víc nechali scénář na něm samém, myslím že by to bylo pro všechny zúčastněné šťastnější a o dost zábavnější. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohonásobně horší než Japonsko. V cestě po Japonsku i nudné věci byly zajímavé. Itálie je velmi často nudná a nezajímavá (Italský “Kraj” jako jeden příklad za všechny). Hodně často i trapná (gladiátorský zápas). Hodně balancují mezi dvěma až tří hvězdičkami. Tedy průměrem až podprůměrem. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje druhé setkání s tímto "cestovatelem". Pestrou Itálii dost odfláknul a soustředil se hlavně na sebe. V Indii to nebylo tolik znatelné, ale tady už jsem ho odhalil. Sebestředný přezrálý spratek, který si v každém koutu země najde nějakou výrobnu nebo zábavu a předvádí se, jak to dělá on a jak mu to nejde. A má to být pro diváka strašně moc humorné. Na úkor prohlídek těch lokalit. Výjimkou v této sérii byly Benátky, ve kterých opravdu a krátce ukázal pár pěkných pohledů a řekl něco, co mělo smysl. A dál už toho pána nemusím. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama