Reklama

Reklama

Láska, stalking, vražda

  • USA Lover Stalker Killer
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument plný zvratů o mechanikovi, co poprvé v životě zkusí online seznamku. Žena, kterou tam potká, bere svoji zamilovanost smrtelně vážně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Letošní první povedený true crime. Týpek si založí profil na seznamce a díky ni schrastí dvě ženský. Jednoho dne se však všichni tři potkají a pro chlápka tak začíná hotové peklo. Jedna z nich to nese těžce a rozjíždí to ve velkém. Vyhrožování, nadávky, dlouhodobé obtěžování, jedna zpráva za druhou, prostě stalking jak se patří. Avšak asi v půlce přichází drtivý zvrat a začne to tak chytat úplně jiný spád a rozměr. Možná je jen trochu na škodu, že samotný název prozrazuje, co všechno se tu dá očekávat, ale z jinak nenápadného dokumentu a klasického případu stalkingu, se z toho všeho vyklube slušnej psychothriller se znepokojivou atmosférou, kde bych si dokázal představit i filmové zpracování. Další pecka od Netflixu. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Netflix by se měl zaměřit výhradně na podobné šílenosti, protože tam nemá konkurenci. Tentokrát je v hlavní roli chlápek s podezřele českým jménem, který si chce užívat na seznamkách. Bohužel na to celkem dojede, protože kromě klasického jackpotu (skvělý sex) si vytáhne i Černého Petra (stalkující psychopatka) a pro fanoušky true crime začne další děsivá, ale velmi zábavná jízda. ()

Reklama

quido_zidle 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny zde hodnotících "detektivů", kteří nejsou jako ti hloupí amíci a případ by vyřešili za 2 hodiny, mám na dokument naprosto odlišný pohled. Ano, už od jeho začátku Vám je jasné kdo je vrah(v tomto filmu, ale ne v jejich reálném čase!!), ale o tom tento počin přece vůbec není...Je o tom jak jednoduše si můžeš do života pustit lidskou zrůdu a hlavně o emocích a příbězích těch kdo zrůdu bohužel pro ně potkali a za mě o naprosto excelentní práci 3 policistů. Spoiler: Nebýt nich, tak ten lidský odpad pořád běhá na svobodě... A vzkaz pro místní "detektivy"- ani chlap, který s oběma ženami chodil, ani matka jedné z nich do poslední chvíle netušili kde je pravda(a neměli byť jen stín podezření ukazující na tu pravou), ale Vy byste měli jasno hned? A to i kdyby jste neviděli tento dokument??? Tak to určitě..! ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Výborný true-crime, který mě příjemně překvapil počtem zvratů, kterých zde bylo víc, než jsem popravdě čekal. Což je dobře! Není totiž nad pořádný spletitý případ, že ano? Na druhou stranu však solidní psycho, to se tu odehrávalo taky. Člověk si fakt nemůže být NIKDY opravdu jistý, na koho může narazit, a ne jenom na internetu, i přesto, že tohle byl především případ digitální. Docela rachot, no. Těším se na další podobnou Netflix záležitost, tyhle věci zbožňuji. Silnější 4/5 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě podivně sterilně, v průběhu sledování jsem proto pátral po tom, jestli sleduju nějakou rekonstrukci obsazenou herci, nebo jestli jsou ty mluvící hlavy real. Kápnout na online seznamce na vyšinutou osobu není až takovej kumšt (vím, co píšu), ale tahle nejmenovaná (nechci spoilovat) paní byla vážně extra klasa. Někdo tu psal, že je to námět na film. Považoval bych ho za brak, podobný věci se přece ve skutečnosti nedějou, někdo moc popustil uzdu bezbřehé fantazii. A přece… ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama