Reklama

Reklama

Los Angeles, blízká budoucnost. Ničivé zemětřesení zdemolovalo většinu města a při záchranných pracích je potřeba každého pomocníka, včetně policistů. Pláže, které jako jediné zůstaly pohromou nedotčeny, tak zůstávají bez dozoru a stávají se rejdištěm řady brutálních gangů. Tím nejdivočejším jsou Surfoví náckové, vládci Power Beach. Jejich vůdce Adolf má jasnou vizi o sjednocení všech gangů a kompletním ovládnutí pobřeží, ale nepočítá s jedním důležitým faktorem. Mamkou Washingtonovou, které Náckové zavraždili jediného syna. Stará žena, zdrcená ztrátou jediného dítěte, se rozhoduje, že Surfoví náckové musí zemřít. A jatka začínají! (Řitka video)

(více)

Recenze (42)

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Hodně subkulturní nízkorozpočťák točenej bandou kamarádů v rezivejch hangárech a na skalách u moře. I název zní hezky, ale je to bez dalších vtipů, ale hlavně nuda (nehledě na to, že je to debilita). Chechtal jsem se akorát, když ke konci vypukne bitka a nějaký protometrosexuálové, co bojujou s náckama, skákaj hvězdice a kopou je do ruky! Vypadá to jak vystřižený ze špatný hodiny tělocviku střední školy. Zajímavý akorát je, že na podobný trashe (a imho to původně tak nebylo plánovaný) to má režii, za kterou se nemusí tak stydět. A konaj se tam dvě hezký holky, jinak ruce pryč! Neni to vtipný ... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na každotýždňovej schôdzi v spoločnosti Troma, opäť neriešili scenár a ani prípadné následky. Ich film musí byť opäť nekonvenčný a bizár. V tomto prípade je to skôr ale hlúposť, než krvavnička s naddimenzovanou zápletkou. Ale jedno uznajme, vymysleli by ste niečo podobné? Troma je proste svojská až do morku kostí. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

V surferských náckoch sa naplno prejavuje jeden z typických Tromáckych syndrómov. Mám samozrejme na mysli to že na týchto filmoch je často najlepší šialený názov, za ktorým sa potom ťahá úmorne nudná chobotovina. Ja vlastne ani neviem o čom to malo byť. Pakovia v neoprénoch s hákovými krížmi a menami ako Adolf, Mengele či Brutus sedia na pláži, vedú debilné dialógy, občas si zasurfujú alebo si niekam odskočia v žraločej dodávke a takto prejde väčšina filmu. Ku koncu uvidíme pár šarvátok s konkurenčnými klanmi surferov a potom na scénu vbehne stará tučná černoška ktorá všetkých náckov postrieľa v mene pomsty za svojho syna. Jej maniakálny smiech pri jazde na motorke je spolu s obrazom Hitlera so slnečnými okuliarmi jednou z mála zábavných vecí v celom filme. Pochválil by som zaujímavú syntezátorovú hudba ktorá sa mi páčila. Inak je to o hovne a dosť veľkom! ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Trailer sliboval mnoho. Ano, mluvím o tomhle filmu. Braky mám rád, ale tohle byla nuda. Všechny dobrý fóry se vytřískaly v traileru. Teda skoro všechny, ale ani taková banda pošuků, jako Hook, Mengele, Smeg nebo Ret Kids nezachrání to, že to vlastně bylo suchý. A mama Washington byla propadák ze všech největší. Ale nemusella. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Trošku mi to připomínalo úžasné Warriors - surfařské gangy v čele Nácky Adolfem, Evou, Mengelem a Hookem se melou i vraždí na pláži a místních krčmách o nadvládu nad pláží a místními krčmami. Moc se tam nemluví, velkou část pokorné stopáže jsou romantické zaběry na moře, vlny a surfaře. Hudba je tam furt, ale je hrozně nezajímavá a dneska bych si myslel, že jí napsal nějaký algoritmus na strojové učení. Nakonec dávám slušné hodnocení, protože se vyplatí počkat na posledních 30 minut, kdy se pěkně rozjede slušná odplatová pasáž, kdy silnější, černošská babička ukáže Náckům co proto, a že si nevyplatí si vyskakovat na černochy a Japonce. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • V Německu několik let působila punková kapela Surf Nazis Must Die, která se při výběru názvu nechala inspirovat filmem. (Fenk)

Reklama

Reklama