Reklama

Reklama

Průvody

  • Japonsko The Parades (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Matka po ničivé tragédii hledá pohřešovaného syna. Přitom si ale uvědomí, že sama už zemřela a ocitla se v říši duchů, kteří nemůžou dojít klidu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo krásný. Jako opravdu moc. Protože něco tak milého, hřejivého a plného naděje jsem neviděla už hodně dlouho. Každá z postav dostane dostatek prostoru k odvyprávění svého příběhu, každý na to potřebuje jinou dobu. K pochopení toho, co bylo, ke smíření se s tím, zda už je čas udělat ten krok, aby mohl jít dál, na druhou stranu. Protože ne vždy je jeho přechod závislý jenom na něm, občas je propojený s životy těch stále živých, že to ani jinak nejde. Žít život tak, abychom nemuseli litovat, protože nikdy nevíme, kdy přijde poslední den. Tohle jsem neviděla naposed. Ale do příště už budu připravená: víc kapesníčků. Možná to není film roku. Možná je jeho vyprávěcí struktura trochu neobvyklá (teď mám na mysli především posledních 30 minut, jenže díky tomu se víc ukáže ten vedlejší efekt, kdy přijde strach vlastně dalšího loučení). Možná vás naštve, že je to vlastně něco jiného, než jste po úvodních minutách čekali. Protože The Parades není duchařina ani mysteriózní film. Je to film o lidech a jak se vzájemně ovlivňují. A jaká dělají rozhodnutí. ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Obávam sa, že Ježiš Kristus menej trpel pri ukrižovaní ako ja pri tomto filme. Ale on aspoň vedel, prečo trpí. Ja fakt neviem, prečo som sa nechal nalákať na vysoké hodnotenie. Takýmto filmov, ktoré neviem, čo čom sú a absolútne ma nudia, ale dopozerám ich, dávam jednu hviezdu. Kebyže to nedokážem ani dopozerať, tak je to rovno na odpad. Nechápem, ako tomuto skoro odpadu môže dať niekto 5 hviezd. Proste ja na japonské a kórejské filmy nie som. ()

Reklama

Reklama

Reklama