foto

Hana Kino

  • nar. 8.1.1948 (71 let)
    prefektura Aomori, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Itoši no Irene
Ká-san ga donna ni boku o kirai demo
Ten Years Japan
2015 Koibitotači
Kuroi Kangofu (TV film)
Nekozamurai: Minami no šima e iku
Otoko no iššó
2013 Love-Craft Girl
Sajonara keikoku
2011 Hayabusa
Hômukamingu
Share house: Onnatači no sweet home
2010 Hisshiken torisashi
2009 Dôtei hôrôki
2008 Happî furaito
Mahócukai ni taisecu na koto
Mstitel s černou maskou
2007 Sekai wa tokidoki utsukushii
Sutekina yoru, boku ni kudasai
2006 Ašita no kioku
Kiraware Macuko no iššó
2004 Nibanme no kanojo
Suwingu gâruzu
Vital
2003 Baka no hakobune
2002 Laundry
1992 Yamai wa kikara: Byōin e ikō 2
1990 Oazuke
1989 Pekinteki suika
1988 Kaiša monogatari: Memories of You

TV seriály

2017 Džošú seben (TV seriál)
Onna no Naka ni Iru Tanin (TV seriál)
2016 Doctor Čóhasan (TV seriál)
Ie uru onna (TV seriál)
Purinsesu Mezon (TV seriál)
Shi Hei (TV seriál)
Totto terebi (TV seriál)
2015 Garasu no Ashi (TV seriál)
Kaiki Renai Sakusen (TV seriál)
Nekozamurai 2 (TV seriál)
Sanbiki no ossan 2 (TV seriál)
Zeni no sensó (TV seriál)
Šikaku tantei Higuraši Tabito (TV seriál)
2014 Džúi-san, džiken desu jo (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
Sanbiki no Ossan ~Seigi no Mikata, Kenzan!!~ (TV seriál)
Zero no Shinjitsu (TV seriál)
2013 Amačan (TV seriál)
Haitacusaretai watašitači (TV seriál)
Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
Namonaki Doku (TV seriál)
Platinum Town (TV seriál)
Ultraman Ginga (TV seriál)
2012 Bunšin (TV seriál)
Džikken keidži Totori (TV seriál)
Piece (TV seriál)
2011 Last Money ~Ai no Nedan~ (TV seriál)
Oh! Debbie (TV seriál)
2010 Azamijô no lullaby (TV seriál)
Hanayome Noren (TV seriál) - vyp.
Kinoshita buchô to boku (TV seriál)
Toraburuman (TV seriál)
Unubore Deka (TV seriál)
2009 Gynae: Sanfujinka no onna tachi (TV seriál)
2007 Asakusa Fukumaru Ryokan 2 (TV seriál)
Asakusa fukumaru ryokan (TV seriál)
Dondo Hare (TV seriál)
Fufudo (TV seriál)
Happy Boys (TV seriál)
2006 Džundžó kirari (TV seriál)
Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Machiben (TV seriál)
Tamamoe! (TV seriál)
Šimokita Sundays (TV seriál)
2005 Donmai (TV seriál)
Magari Kado no Kanojo (TV seriál)
San-nen B-gumi Kinpachi sensei 7 (TV seriál)
Tadashii Renai no Susume (TV seriál)
2003 Jankí bokó no kaeru (TV seriál)
2002 Koi no čikara (TV seriál)
Tentai Kansoku (TV seriál)
2001 Uso Koi (TV seriál)
1998 Šónen-tači (TV seriál)
1996 Kodomo no omoča (TV seriál)
Nurse no oshigoto (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace