Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejdrsnější reality show na světě, Survivor, vyzývá soutěžící, aby svedli bitvu, na jejímž konci čeká na jednoho z nich pohádková výhra 2 a půl milionu korun. V obou kmenech to začíná vřít, hlad, nepohodlí i stesk po domově se stupňují a na povrch vyplouvají první velké spory. Kdo ze soutěžících si brzy sáhne na pomyslné dno? Kdo naopak ucítí příležitost a pokusí se otočit události ve svůj prospěch? Kdo další opustí ostrov? Dva kmeny, Hrdinové a Rebelové, známé i nové tváře, hlad, bolest, výzvy, nečekané zvraty – to všechno bude muset zdolat nový nositel titulu Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (66)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Horší Survivor v dejinách ešte nebol. Polovica chce odísť a druhá polovica tam nechce byť, takže vyraďovacie súťaže sú tak napínavé, že sa predháňajú v tom, kto dokáže rýchlejšie prehrať. A zvyšok sú totálni magori s testorónovými svalmi, ale estrogénovými kreáciami. No keďže to matematicky nevychádza, magori sú v podstate všetci. ()

Tuzinho 

všechny recenze uživatele

První polovina byla to nejhorší, co kdy survivor snad celosvětově přinesl, snad to odnese celý castingový tým, hlavně psychologovi sebrat licenci. Druhá polovina - po sloučení naopak to nejlepší, co jsme v české verzi mohli zatím vidět. Přitáhnout Mikýře byl skvělý tah, který snad přinesl téměř půlku sledovanosti této série. ()

Reklama

Xeelee

všechny recenze uživatele

Ne, nechci se koukat na americkou licenci, abych mohl porovnat, jak moc je tohle špatný. Turecká licence bude mít 30 jednotek mé pozornosti dokud tam bude Mikýř. Spousta lidí je tam napřesdržku, polovina lidí chce skončit, celé to působí strašně nudně a bez Mikýře to bude marný. Lovci totálně toxičtí. Jednání Titánů nechápu. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Pozor SPOILERY: No, neskutečný jak moc jsem se do této trapárny zažrala. Na jedné straně mě neuvěřitelně štvalo ohýbání pravidel survivoru a nesmyslné, někdy až neférové, twisty. Na druhé straně jsem se po tolika hodinách s hráči opravdu zžila. Filipa, Rachel, Jakuba, Jacka a spol. asi nemá význam hodnotit, ale Kristýna, Mikýř, Jana a Nikola přinesly úplně něco nového. Spousta pěkných zvratů (odmítnutí imunity, odebrání hlasů..), ale i trapných chvil (Los Pistoleros především). Kdyby Verča došla dál s Bandurkem, asi by ta hra vypadala úplně jinak. S vítězem jsem docela spokojená, za mě předvidatelné. Favority jsem měla přeci jen jiné, ale hráčsky to chápu. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Úvod, viděný z pozice bulvárních titulků, kdy jedni chtěli domů, další plakali po kočce, a někteří se prostě sesypali, byl docela cringe. Fakt, že na tom Nova nedokázala postavit promo ve smyslu „koukejte na ty nuly“, beru jako dramaturgický fail. Po vyčištění se ale rozjela překvapivě zábavná i napínavá show, která ten hejt tady schytává v rámci ovčího stáda (viděl jsem půl dílu a čau), ale není úplně zasloužený. Jasně, turecký formát je trochu dýchavičný, 90 minut občas vyplní slušná porce vaty, ale slušná hráčská sestava to kompenzuje vrchovatě. Mikýř je král (nejenom) internetu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Martin Husár alias Bandurko má na ostrově tričko kapely Queen a také tričko kapely AC/DC. (griph)
  • V 10. epizodě zpívá večer u sebe na ostrově kmen Titánů píseň „Let It Be“ od The Beatles. (griph)
  • Poprvé se museli účastníci soutěže nechat evakuovat z ostrova kvůli hurikánu. (griph)

Reklama

Reklama