Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendárny animovaný seriál o nehynúcom úsilí vynalizajúceho kojota chytiť rýchlo-šprintujúce zviera ponášajúce sa na pšotrosa do svojich pazúrov a zjesť ho na večeru. Nikdy mu to však nejde, a tak stále vymýšla nové a vždy originálnejšie metódy (napr. trysky na chrbte). Road Runner mu vždy uniká so svojim slávnym gestom mig-mig. Táto rozprávka je jedna z mnohých z dielní Chucka Jonesa (Bugs Bunny Show). (PaCM4N)

(více)

Recenze (165)

Mauric 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější postavu z celé bandy Looney Tunes byl u mě a mé sestry vždy kojot Vilda.Podobný případ jako Tom a Jerry,akorát Tom neznal firmu ACME,která dodá výbušniny zcela zdarma a dokonce i v balení pro odpálení menšího ostrovu,kde by se poté mohlo natáčet nově real-time Stargate:Atlantis.Doma mám schované plyšáky obou dvou aktéru seriálu a plakát Kojota s vydličkou a nožem(a s vypláznutým jazykem) a před ním Road Runnera,jak si uhání poští.Vždy mě naprosto uchvátil kojotův zákeřný výraz,když ládoval své pasti tunami dynamitu a také nezapomenutelná scéna(která se mnohokrát opakuje),kdy se kojot řítí k zemi.Ať žije kojot! ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Mazec. Nejvíc nejlepčí. Pobaví v kterémkoliv věku. Je vidět, že stačí opravdu málo k vytvoření velice vtipného seriálu, kde vlastně slyšíme jen mig-mig:-) a vidíme pár nápisů. O hodnocení není pochyb. Jasný plný počet. Doporučuji dnešním dětem, aby si některé díly pustily na youtube, jelikož tento seriál asi znát nebudou, kvůli malé reprízovanosti v TV. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Vynikající dílo a asi nejlepší z Looney Tunes, tedy pro mě jednoznačně. :-) Jako dítě jsem to hltal pořád dokolečka a teď po letech opět. Na některé díly už si ani nevzpomínám a vždycky se od plic zasměju. :-) Fandím určitě vždy kojotovi, je vynikající a jeho nápady na pasti, triky a vynálezy nemají chybu. Pasti kojota se někdy sice opakují, ale to mě vůbec nevadí. Dílů je hodně a vymýšlet pořád nové a nové věci muselo dát taky zabrat. V některých scénách, kdy se kojotovi už opravdu příšerně nedaří, hodí takový ten svůj rezignovaný pohled a to je mi ho pak až líto. :-)) Nemá to chybu. Kdo neviděl jako by nežil. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Odpusťte všichni fandové králíka Bugse a kačera Daffyho, ale tento ptáček se mi v mládí vryl do srdce z "warneráckých" animovaných postav asi nejvíc. Nedávno jsem měl možnost se podívat na všech 43 filmů, kde čelil neúspěšným nájezdům od kojota Willieho a i toto mě dokázalo i nyní zaujmout. Takže pro mě jasných pět hvězd. Beep-beep! ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Už mám k animaci trochu odstup (věk), na druhou stranu mám zase k němu blíž (jako otec), takže snad mohu posoudit. A resumé je jednoznačné. Pohádka (kreslený seriál, chcete-li), kde se nemluví a vydávají se jen skřeky, max. citoslovce, příběh je vlastně nepříběh a poučení nula, to prostě nemůže dostat více než 40 %. ()

Galerie (6)

Související novinky

Warneři nakonec možná nechají kojota uniknout

Warneři nakonec možná nechají kojota uniknout

13.11.2023

Jak se zdá, čeho je moc, toho je příliš. Před pár dny jste se zde mohli dočíst zprávu o tom, že studio Warner Bros. se rozhodlo po více než roce od kontroverzního zrušení komiksovky Batgirl a animáku… (více)

Reklama

Reklama