foto

Bea Benaderet

  • nar. 4.4.1906
    New York City, New York, USA
  • zem. 13.10.1968 (62 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Něžná je noc
1960 O'Conner's Ocean (TV film)
1959 Plunderers of Painted Flats
Tweet Dreams
1955 Feather Dusted
The Hole Idea
1954 Bewitched Bunny
Black Widow
Goo Goo Goliath
Kočkování
Muzzle Tough
Sandy Claws
Wild Wife
Yankee Doodle Bugs
1953 Easy Peckin's
Fowl Weather
From A to Z-Z-Z-Z
Kiss Me Cat
Králičí péče
Mouse Divided, A
Na sněhu
Of Rice and Hen
Punch Trunk
Street Cat Named Sylvester, A
There Auto Be a Law
Tom Tom Tomcat
1952 Drahoušek Tweety
Dárečci k pohledání
First Time, The
Kiddin' the Kitten
Koťátko
Little Red Rodent Hood
Oily Hare
Oranžové květy pro Fialku
Terrier-Stricken
1951 Chow Hound
Králík mořeplavcem
Lovelorn Leghorn
Medvěd trpitel
Tweety a dva kocouři
Tweetyho volání o pomoc
Utajení mazlíčci
1950 Egg Scramble, An
Home, Tweet Home
Kanáří povyk
Two's a Crowd
Za vším hledej Tweetyho!
Šarlatový pumprdlík
1949 Bear Feat
Bee-Deviled Bruin, The
Doggone Tired
Ve městě
Windblown Hare, The
1948 Domov pro kočičku
Hick a Slick and a Chick, A
I Taw a Putty Tat
1947 Doggone Cats
Hare Grows In Manhattan, A
Svačinka s Tweetym
Vůní omámen
1946 Baseball Bugs
Hollywood Canine Canteen
Hollywood Daffy
Knižní revue
Pověstný muž
Quentin Quail
1945 Gruesome Twosome, A
It's Murder She Says
Shooting of Dan McGoo, The
1944 Brother Brat
Bugs Bunny Nips the Nips
Censored
Hare Force
Králičí karkulka
Králík Bunny a tři medvědi
Weakly Reporter, The
1943 Hiss and Make Up
Pigs in a Polka
Puss n' Booty
1942 Doverští hoši
Kocour sekáč
Wacky Blackout
1941 Goofy Groceries
1940 Bear's Tale, The
Confederate Honey
Cross Country Detours
Gallopin' Gals

TV seriály

1990 Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends (TV seriál)
1968 Bugs Bunny/Road Runner Hour, The (TV seriál)
1966 The Road Runner Show (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Jetsons (TV seriál)
1961 Kočičí banda (TV seriál)
Méďa Béďa (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Bugs Bunny a jeho přátelé (TV seriál)
Flintstoneovi (TV seriál)
Mister Magoo (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
1959 The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
The George Burns Show (TV seriál)
1957 The Restless Gun (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Oboler Comedy Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2005 History of Hooterville, The - a.z.
Paul Henning & The Hillbillies - a.z.

TV pořady

1965 Hollywood Talent Scouts (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
1959 The Chevy Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace