Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Tělocvična (S01E18)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1983, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Pat a Mat napäto sledujú v televízii súťaž vo vzpieraní, ale televízny prijímač prestane fungovať. Pokus o opravu bol neúspešný a tak sa rozhodnú prejsť z pasívneho športu k aktívnemu. Podľa brožúrky začnú rozcvičovať svoje svaly a pritom využívajú predmety čo majú po ruke ako športové náčinie. (pravo)

Recenze (34)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to byl určitě nejslabší díl Pata a Mata, který jsem viděl. Vůbec to na sebe nenavazovalo, nedávalo to smysl a fórky byly moc předvídatelné na to, abych se zasmál. Nápady samy o sobě nebyly špatné, ale sportovní téma se dalo daleko lépe využít. Bohužel. ()

Elgin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Laska k sportu ako sa patri. Hodnotim tymto cely serial a nie iba jednotlive casti, pretoze dohromady je zazitok daleko lepsi nez osamotene criepky. Kompletne nam to dava skvelu zabavu nielen pre najemnsich, ktori este nevedia rozpravat, ale takisto I nam starsim. ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Toto byl jeden z těch slabších dílů, byť ne špatný. Hlavně souvislost mezi sledováním televize, její poruchou a počátkem sportování nebyla úplně šťastná. Přesto tady vidím řadu absolutních hodnocení, jakoby tento díl dosahoval nebeských výšin - mám z toho ten dojem, že řada uživatelů ohodnotila všechny díly Pata a Mata stejnou známkou, aniž by všechny viděla. Stojí jim to za to? ()

pravo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý deň, sme novozaložená hackerská skupina a už niekoľko týždňov tvoríme vírus, ktorý zmaže celý obsah vášho pevného disku. Pretože sa nám to zatiaľ nepodarilo a nemáme odvahu začať znova, potrebujeme vašu pomoc. Nezaberie to viac, než niekoľko minút vášho drahocenného času. Boli by ste, prosím vás, takí láskaví a zmazali by ste si obsah vášho disku? Ďakujeme úprimne za vašu spoluprácu a dovoľujeme si vás poprosiť ešte o jednu láskavosť - rozošlite, prosím vás, túto správu všetkým osobám vo vašom adresári. Ďakujeme a prajeme vám pekný deň! ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat se rozhodnou udělat něco pro své ochablé svalstvo a začnou cvičit. Tihle dva stihnou za necelých deset minut prostřídat tolik sportů, kolik jich za čtrnáct dní Olympiády neodvysílají ani ČT2 s Eurosportem dohromady. Epizoda ve které je hodně akce, ale není nijak zvlášť zábavná. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

MerlinPolcic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď som bol malý a mama ma poslala cvičiť, zašil som sa do svojej izby, pustil si tento diel a potom to cvičenie bola 1 báseň, pretože tento diel prináša kopec nových možností ako posilniť naše svaly a tiež nás naučil že človek veci opraví len vďaka náhode. No potom som sa vždy musel ísť osprchovať, pretože som bol tak spotený, že ma môj pes mohol oblizovať xDDD 100% ()

Reklama

Reklama