Reklama

Reklama

Charlie: Všichni pejskové jdou do nebe

  • Česko Charlie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Charlie není pes jako všichni ostatní. Dal by se přirovnat k Nicku Marshallovi z Po čem ženy touží, prostě pouliční vůdce, miláček fenek, nekonečný frajírek a bonviván. No a pak jednoho dne je konec a Charlie umře. A aby nemusel jít do nebe, kde je to pro takovéhle týpky vážně děsivá nuda, přijme Satanovu nabídku a zaprodá mu svou duši. Za ni dostane výměnou druhý život na Zemi a hodinky, které musí stále tikat, jinak propadne navždy peklu. To je ale Charliemu upřímně jedno, protože může zůstat a dál si užívat "života". Jenže... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

monolog 

všechny recenze uživatele

Charlie je skvělá kreslená pohádka ale má v sobě i něco mnohem hlubšího, než je obyčejné humorné pitvoření pro děti. Nese si ve vínku i poselství sebeobětování vůči tomu, koho máme rádi. Vypráví příběh skutečného hýřila a hříšníka, který je příliš sobecký a egocentrický, než aby se staral ještě i o něco jiného, než je jeho libido. Jenže Charlie narazí, probere se a postupně se začne měnit v moudrého a citlivého přítele, který by pro to opravdové přátelství i do ohně packu strčil. Je to krásný příběh, s melodickými písničkami a sympatickými hlavními hrdiny navíc nakreslený ještě starým stylem (2D). Zápletka je neotřelá a dokonce se tu vyskytuje i jímavá pointa. Není to jen skvělá zábava pro děti, ale i suprová romanťárna s vaší dražší polovičkou, protože každý jen trochu citlivější člověk prostě musí být dojat. Na to sním svůj skalp s octem a cibulí. Je člověku lepšího přítele nežli psa? ()

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

Dodnes sa pamätám ako to na mňa strašne silno zapôsobilo. Predstava, že v nebi je tak krásne...no neviem, ale z tejto ropzprávky som sa spamätával dlho, ešte niekoľko dní som chodil ako v opare, akoby som bol v inom svete. Nádherné piesne, nádherný príbeh a akási zvláštna prekrásna atmosféra k tomu, ktorú môžu väčšina animákov závidieť. ()

Reklama

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Bluthova plnofarebná animácia je jediným plusom tohto pochmúrneho kresleného muzikálu o sirote adoptovanej nemilovaným mrmľošom, ktorý sa vrátil z neba, aby urobil nejaký dobrý skutok. Zavádzajúci film má niekoľko dobrých momentov (muzikálová sekvencia s kajmanským aligátorom), ale je zráňaný neprížalivými charaktermi, zmätočným rozprávaním príbehu a piesňami, ktoré sa rýchlo vyparia z hlavy. ()

werus 

všechny recenze uživatele

Úžasná pohádka o šarmatním psíkovi Charliem a jeho kamarádech, ať už zvířecích nebo lidských, líčící jeho ne vždy veselý životí příběh. Pohádka krásně nakreslená, s hezkými písničkami a s obrovským morálním ponaučením, která dojme i silnější povahu :). Narozdíl od spousty animáků co se na nás, hlavně v poslední době valí (a jsou celkem o ničem), tento počin z roku 89 nesází na super animace a ksichtíky postaviček, na prvním místě je PŘÍBĚH. A ten se vám, ať je vám kolik chce, určitě bude líbit a se zatajeným dechem budete doufat, že Charlieho hodinky budou tikat... ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Nádherná rozprávka, ktorú som ako malý miloval sledovať a zakaždým som si v TV programe tento film zakrúžkoval, aj keď som ho predtým už mnohokrát videl. Krásna hudba, nápaditý príbeh o nesmrteľnom priatelstve a čo je hlavné - nezabudnuteľné psie postavy ktoré sa vryjú do pamäti. Dnes keď mám možnosť film vidieť rád si ho pozriem a nostalgicky zaspomínam na detstvo :) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama