Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejlepší přátelé Akshay (Saif Ali Khan) a Rahul (Hrithik Roshan) mají naprosto rozdílné vztahy se ženami. Zatímco Akshay střídá jednu holku za druhou a na jejich citech jim nezáleží, Rahul si romanticky dopisuje s dívkou, se kterou se nikdy neviděli. Co když se ale ukáže, že tajemná pisatelka je dohodnutou partií pro sukničkáře Akshaye? (rikitiki)

(více)

Recenze (3)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Režisér s úchylkou na letadla natočil obehraný motiv o dvou, co se sice znají, ale nevědí, že si anonymně dopisují. A zasadil ho do milostného trojúhelníku, z něhož jeden každý člen by zasloužil pár facek. Saif pubertálně vzteklý, Hrithik dětinsky blouznivý a Esha rozmazlená a protivná. To se teda sešla trojka! _____ Dialogy napsal šílenec. "Nepřišel jsem, abych tě nějak posuzoval. Jen jsem chtěl zjistit, jestli se o něj dokážeš po celý život postarat, a jestli jsi typ dívky, do které se každý zamiluje." Cože? Nepřišel ji posuzovat?! _____ Ve skutečnosti to spíš vypadá, že by kluci na to nejradši hupli spolu, než že by tam byl problém s láskou k jedné dívce. Tance jsou otravné. Snad jen setkání v obchoďáku mělo jisté emoce (díky, Saife), ale doufala jsem v říznější rozuzlení. SHRNUTÍ: Pouze když si chcete prohlédnout, jak vypadá Hrithikův dvouprstý palec, protože tady ho ukáže na kameru. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Klasický námet, veľmi dobre vyvedený, skvelé obsadenie, pekné piesne. Saif ako vždy skvelý aj keď podobné role sa mu nejako stále vracajú a Hrithika moc nemusím, ale tu sa mi páčil aj keď sa v každom filme opakuje jeho problém, že nedokáže dať hranému žiaľu primeranú mieru emócií, prehráva a toto na mňa vplýva rušivo. Ale ako hovorím odhliadnuc od tých pár minút kde to prehnal, skvelé. Mimoriadne sa im podaril záver. Romantickým dušiam sa určite oplatí to vidieť. ()

Reklama

Reklama