Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Vinaři (S01E23)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1984, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Matovi sa nepozdáva ručné zberanie hrozna a preto vymyslí zlepšovák. Patovi sa vynález pozdáva, ale ešte stále je s tým zberom dosť práce a preto plán vylepší a zdokonalí. Teraz už netreba nič robiť, iba zapnúť stroj a počkať si, kým všetko nepooberá. Ďalšia fáza výroby vína je vylisovanie šťavy z bobúľ. A opäť im pomáha ich vynaliezavosť. A aký bude nakoniec výsledný produkt? (pravo)

(více)

Recenze (34)

Angelino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak im to predsa raz vyšlo. A tentokrát úplne všetko. V pôvodnom znení "s hviezdičkou", ktorá iba dotvára atmosféru doby, takže tento diel deťom radšej nepúšťať. Som zvedavý či vyjde v reedíciách na DVD :-) ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

Elgin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnes by som rad hodnotil cely serial a nie iba jednotlive casti, pretoze dohromady je zazitok daleko lepsi nez osamotene criepky. Kompletne nam to dava skvelu zabavu nielen pre najemnsich, ktori este nevedia rozpravat, ale takisto I nam starsim. Je to predovsetkym nostalgicka spomienka na nase stare oblubene vecernicky. Pan Benes bol majster tohto remesla, nastastie ma nasledovnikov ako napriklad Jana Pinkavu. ()

pravo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stretnú sa v pekle dvaja čerti: - Čo si taký smutný? - Ale, mám pracovné problémy. Robím teraz na príjme a veľké starosti nám robia počítačoví maniaci. - A aké starosti? - Ale, napríklad včera nám jeden zlikvidoval polovičku oddelenia motorovou pílou, než sa nám podarilo mu vysvetliť, že to nie je ďalší level DOOM-u. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat se dali na vinařství a nakonec to s nimi špatně dopadlo, ale to bych předbíhal. Než se ti dva ztřískají do němoty stačí ještě postavit bezchybný stroj, který by si určitě měli nechat patentovat. Vše na co sáhnou to se jim daří, nic nezdevastují (tedy kromě svých jater) a zábavný to moc není. Tenhle díl je divnej stejně jako ty jejich závěrečné halušky. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

MerlinPolcic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápem, čo máme na Slovensku za zákony, keďže som tento diel mohol vidieť ako 6 ročný :DD. No teraz, keď som starší, môžem povedať, že museli vyrobiť poriadne vínčisko, keďže hneď po 1. poháriku lietali v oblakoch xDDD 100% ()

Reklama

Reklama