Reklama

Reklama

Cradle of Filth: Pandaemonaeon

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 1998

Obsahy(1)

Hudební záznam s nahrávkami prvních tří alb. Strhující show v ponurém satanském duchu ztělesňující samotné hudební peklo. Nechybějí záběry ze zákulisí a rozhovory.

Seznam skladeb:
01. Dusk And Her Embrace
02. Beneath The Howling Stars
03. Cruelty Brought Thee Orchids
04. Malice Through The Looking Glass (DeAthmark)

Recenze (7)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Zblíženie s Danim a jeho kapelou. Vynimočný spevák, ktorý si vás získa (alebo odpudí) svojím špecifickým krikľúnskym black metal hlasom. Prevažne sa o black metal nezaujímam, ale toto je jedna zo "svetlých" výnimiek. Pre niekoho komerčný, pre mňa úspešný. Ak už Cradle of Filth dôverne poznáte, určite vás neprekvapí masakrálne krvavý klip s názvom From The Cradle to Enslave. ()

pakosak 

všechny recenze uživatele

Nejlepší koncert cradlů ve skvělém složení, kdy ještě hrajou ty dobrý starý fláky. Přestože obsahuje jen 4 písničky, přijde mi lepší než osatní DVD, které vydali. Plus jako bonus 'making of' klipu From Cradle to Enslave, kterej je fakt docela vtipnej :) Radost pohledět! ()

friden 

všechny recenze uživatele

Jedni je milují, druzí je nenávidí. I když mám rád spíše jejich starší tvorbu, tak je to pořád srdcovka. Cruelty brought thee orchids je moje nejoblíbenější od Cradle a jedna z nejoblíbenějších věcí, co jsem kdy v žánru extrémní metal slyšel. ()

Reklama

Reklama