Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (598)

plakát

Monstrum (2022) (seriál) 

Hutná atmosféra od prvních minut. Pomalé tempo, které místy připomíná Zodiaca. Pocity beznaděje, úzkosti a strachu, propojené se vzdálenými zvuky porcujících se lidských těl. Škoda, že tomuto monstru nevydrží síla po celých deset dílů. Hlavně v poslední třetině ztrácí tempo.

plakát

South Park: The 25th Anniversary Concert (2022) (koncert) 

Hodinu a půl trvající úsměv na ksichtu při sledování dvou naprosto ryzích talentů, kterým záda kryje skvěle sehraný ansámbl muzikantů. Dokonalá oslava čtvrtstoletí s legendárním seriálem!

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Vlastně mě to hodinu a půl štvalo. Ne že by to byla nuda, ale nebylo to ono. Pak najednou přišel zlom a poslední třetina je snad to nejlepší ze světa Star Wars. Slabší čtyři hvězdičky.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Chad Stahelski mi definitivně potvrdil, že stvořil nejlepšího akčního hrdinu posledních let. Naprostá pecka.

plakát

RYTMUS sídliskový sen (2015) 

Pro fanoušky Rytmuse povinnost a pro ostatní minimálně zajímavý pohled na známého interpreta. Výběr skladeb v pořádku, dokument je pojatý velmi zajímavě (sledujeme ho "poprvé" spolu s hlavním protagonistou) a nenudí. Osobně mi trochu vadil snad jen závěrečný patos. 3,5*

plakát

Jurský svět (2015) 

Nic světoborného. Zkrátka "jen" dobrý velkofilm, který nepřináší prakticky nic moc nového.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Neskutečná jízda od začátku až do konce zabalená do nádherného vizuálu a podpořená skvěle vybranými herci. Z Hardyho sálá charisma na kilometry a Furiosa v podání Charlize Theron je po dlouhé době postava u níž jsem si přál, aby v pohodě přežila až do závěrečných titulků. Veškerá má očekávání byla naplněna!