Reklama

Reklama

Cradle of Filth: Pandaemonaeon

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 1998

Obsahy(1)

Hudební záznam s nahrávkami prvních tří alb. Strhující show v ponurém satanském duchu ztělesňující samotné hudební peklo. Nechybějí záběry ze zákulisí a rozhovory.

Seznam skladeb:
01. Dusk And Her Embrace
02. Beneath The Howling Stars
03. Cruelty Brought Thee Orchids
04. Malice Through The Looking Glass (DeAthmark)

Recenze (7)

pakosak 

všechny recenze uživatele

Nejlepší koncert cradlů ve skvělém složení, kdy ještě hrajou ty dobrý starý fláky. Přestože obsahuje jen 4 písničky, přijde mi lepší než osatní DVD, které vydali. Plus jako bonus 'making of' klipu From Cradle to Enslave, kterej je fakt docela vtipnej :) Radost pohledět! ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Zblíženie s Danim a jeho kapelou. Vynimočný spevák, ktorý si vás získa (alebo odpudí) svojím špecifickým krikľúnskym black metal hlasom. Prevažne sa o black metal nezaujímam, ale toto je jedna zo "svetlých" výnimiek. Pre niekoho komerčný, pre mňa úspešný. Ak už Cradle of Filth dôverne poznáte, určite vás neprekvapí masakrálne krvavý klip s názvom From The Cradle to Enslave. ()

friden 

všechny recenze uživatele

Jedni je milují, druzí je nenávidí. I když mám rád spíše jejich starší tvorbu, tak je to pořád srdcovka. Cruelty brought thee orchids je moje nejoblíbenější od Cradle a jedna z nejoblíbenějších věcí, co jsem kdy v žánru extrémní metal slyšel. ()

Reklama

Reklama