Reklama

Reklama

Long Love Letter: Hjórjú kjóšicu

(seriál)
  • Japonsko ロング・ラブレター~漂流教室 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Květinářka Juka Misaki jde vybrat peníze za květiny od středoškolské učitelky Noriko. Na školním dvoře potkává učitele Asami Akia, se kterým se kvůli dřívějšímu nedorozumění začne hádat. Uprostřed jejich hádky se náhle začne třást země. Zemětřesení? Pokud ano, tak velmi zvláštní. Celá škola se přenesla do budoucnosti, budoucnosti naprosto zničené člověkem. Ve škole se nacházelo pár žáků a zaměstnanců. Dokážou přežít v nehostinné krajině, ba co víc, dokážou se vrátit zpět do světa, ze kterého přišli? (Zíza)

(více)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Lepší 3*. Abyste pochopili, jak to dopadlo, musíte koukat až úplně do konce... Po titulcích :-) A pokud to ani pak nepůjde... Napište mi do pošty, vše vysvětlím... Fyzika hadr, ale jinak je to opravdu romantický příběh s prvky akce, scifi a dejme tomu napětí. Není to špatný, jen to chce možná trochu pochopení pro námět. Co mě občas iritovalo, byla nepřítomnost hudebního podkladu některých scén. Přeloženo. ()

mi0 

všechny recenze uživatele

Tak tento seriál ma teda nemilo sklamal. Celkom originálna myšlienka - jedného dňa sa po silnejšom zemetrasení "vyparí" z mesta škola aj približne s 30 ľudmi. Tá sa objaví v neznámej spustošenej krajine a začína boj o prežitie + zisťovanie, čo sa to vlastne s nimi stalo. Bohužiaľ, hoci je príbeh na prvý pohľad zaujímavý, každou časťou sa seriál mení v hlúposť vhodnú asi pre deti do 15 rokov. Samotný záver to síce celé pekne uzvarie, no ja som nejak nepochopil, čo sa vlastne stalo resp. ako to skončilo. ()

Reklama

Reklama