Reklama

Reklama

Lady Terminator

(festivalový název)
  • Indonésie Pembalasan ratu pantai selatan (více)

Obsahy(1)

Vraždenie Kráľovnej južných morí, ktorá zabíja mužov svojou vagínou, zastaví až jej manžel Elias. Kráľovná ešte pred smrťou vyriekne kliatbu, že sa vráti o 100 rokov a pomstí sa na jeho potomkoch.
O mnoho rokov neskôr americká študentka antropológie Tanya cestuje do Indonézie kvôli diplomovej práci o Kráľovnej južných morí. Posadne ju zlý duch Kráľovnej s cieľom nájsť a zavraždiť speváčku Eriku, ktorá je Eliasovým potomkom. Tanya zabije každého, kto sa jej postaví do cesty. Medzitým sa americký policajt Max snaží zničiť monštrum a ukončiť zmätok. Podarí sa mu zastaviť "Lady Terminator" skôr, ako nájde Eriku? (helljahve)

(více)

Recenze (60)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Dost špatný kopírák pana Hasta La Vista, Baby. jasně chápu - má to být tak příšerné až je to vtipné a tak neumětelské, ža se má člověk škodolibě smát. Jenže tenhle škvát je vtipný jen pokud T101 nekopíruje a jde si po vlastní linii (ehm skoro vůbec). Opravdu dobré béčko je Exterminátor a tak špatné až je dobré je asylácká kravinka Terminators. Jednu rudou hvězdu navrh za finále se škvarkem. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Indonézsky trash, kopírujúci Cameronovho Terminátora a iné známe akčné hity osemdesiatych rokov. Úvodné minúty, pojednávajúce o fiktívnej indonézskej kráľovnej - čarodejnici, vražiacej svojich amantov počas pohlavného aktu sú trochu otravné, no od okamihu, keď sa duch čarodejnice prevtelí do mladej študentky to začne postupne naberať grády. Záverečná polhodinka, počas ktorej hlavná hrdinka, chodiaca strnulo, ako keby mala v chrbte voperovanú kovovú tyč vystrieľa samopalom bez výmeny zásobníka viac ľudí než Schwarzík v Komande je bezhraničná akčná rezanica, aká sa nevidí každý deň a navyše nechýba ani menšie monstruoidné finále s ohavou, trochu pripomínajúcou nočný zjav pani Maryny v poľskej Vlčici. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, v devadesátých letech jsem o ničem takovém neslyšel. Urazil ji, jednou se pomstí. Sic u toho bude divák tak trochu trpět, protože takovýhle výplach se jen tak nevidí. Vyjmenovávat logické přešlapy by bylo zbytečné, dialogy jsou komické, mnohé scény na sebe nenavazují, tvůrci postavy posílají do situací jen, aby to pořádně burácelo, nedopřejí jim krapet vývoje nebo alespoň smysluplného jednání a celé je to amatérsky roztomilé. Kouzlo videodistribuce mělo svou sílu, tenhle brakový výplach se tváří zatraceně vážně, trpí i neuvěřitelnými prodlevami, než se něco stane, přitom to celé netrvá ani 80 minut. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

(FESTIVAL OTRLÉHO DIVÁKA 2010) Neočekávejte zábavné béčko od začátku do konce ani vzhledem k zemi vzniku genderově radikální podívanou, protože guilty pleasure potenciál je přítomen pouze ve scénách nekopíruících první díl terminátoří ságy a vtipnost napodobování scén z Cameronova techno-noir thrilleru se brzy omrzí. Mužský machismus a americké herojství je zde sice karikováno a ženské postavy jsou prezentovány jako ty silné, schopné na rozdíl od těch chlapských vyřešit problém, ale... ženy jsou zde především na pohled a potěchu mužského diváka. Ten není znepokojován detailními scénami vaginy dentaty v akci (film o kastraci nevyvolávající kastrační komplex?), naopak se usmívá zjevné lacinosti celého projektu a hloupé doslovnosti. Ve výsledku "ani tak špatné, až je to zábavné", ani "genderově radikální", fungující nejspíš jen se správně naladěným publikem, posíleným patřičnými substancemi. ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film vážně nemá obdoby a musím říct, že lepší trash jsem v životě neviděl a to už mám něco nakoukáno!! Tenhle remake schválený samotným Cameronem má snad úplně všechno, posuďte sami: Terminátorka oživená hadem, který jí vleze do vagíny se speciální schopností ukosnout chlapům ptáky; indonéská policie vybavená standardně automatickou M16; gangestři, kteří umějí čurat 2 metry do vzduchu; hlavní hrdina jenž startuje auta bez klíčů a mnoho dalšího. A k tomu geniálně zpracované klasické scény z terminátora 1 a sice ta vyřezáním oka a zúčtování na policejní stanici (stačí mít 2 zásobníky s 500 náboji a body count jde jednodušše nad 70). No prostě, kdo se chce pobavit a má terminátora 1 v malíku, nemůže udělat chybu. PS: Já se začal soustavně řechtat hned už u titulků, kdy byla hlavní herečka uvedena zároveň jako make-up specialistka. Let's teach her a lesson! ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama