Reklama

Reklama

The Gay Shoe Clerk

Komedie / Krátkometrážní
USA, 1903, 1 min

Obsahy(1)

Slečna jde se svou gardedámou do prodejny obuvi. Když prodavač dívce pomáhá vyzkoušet novou botu, provokuje ho povytáhnutím sukně. Za chvíli ji políbí, ale gardedáma zasáhne svým deštníkem. (Mertax)

Recenze (8)

gjjm 

všechny recenze uživatele

Gay tehdy ještě znamenalo veselý, radostný, eventuálně hyperaktivní, tak se nenechte zmást :) Navíc tenhle prodavač gay rozhodně není. Dvě elegantní dámy, nejspíš matka s dcerou, přijdou do botárny, hyperaktivní botař jim nazouvá botu. Detailní záběr na zavazovanou botu s postupně odhalovaným lýtkem dcery tehdy musel působit velmi eroticky, což se také nebohému clerkovi velmi vymstilo, protože ho druhá dáma, snad matka, začala mlátit deštníkem. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Zvádzanie predavača zákazníčkou v jednoduchom skeči pod taktovkou dobovej prudérie začiatku 20. storočia. Dlhánske sukne, rukávy a klobúky oboch dám zakrývajú všetko. Odhalené lýtko je tiež uväznené v pásikavých pančuchách. Len tvár flirtujúcej slečny sa detailnejšie poodhalí v cca dvojsekundovom zábere. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nie, nie je to o homosexuáloch, čo by vás prvoplánovo mohlo napadnúť po prečítaní názvu. Krátke, tmavé, nevýrazné, nevidieť dobre podstatu deja, ako muž dáme pomáha s obuvou, takže nemôžem hodnotiť dobre, navyše tá bitka sa mi nepáčila. Ale ako komédia to najhoršie nie je, je to milé s tým bozkávaním. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Dnes máme odvážné sexuální scény i v akčních blockbusterech, před více než sto lety byla ale nepochybně jiná doba a ani pouhé líbání na veřejnosti nebylo příliš košer, proto je zajímavé představit si reakci publika na tento minutový skeč, jehož smysl tkví v jemné provokaci společnosti. Naznačuje, že touha a nespoutanost by měla být důležitější než společenská ustrnulost a nesmyslné zásady korektního vystupování. Samozřejmě s patřičnou nadsázkou, neboť je jasné, že prodavač bot by své zákazníky na potkání líbat neměl, proto je to v zápětí kontrováno pořádným výpraskem :) 5/10 ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama