Reklama

Reklama

World Idol

(pořad)

Obsahy(1)

Na Štědrý den roku 2003 mohli diváci účastnických zemí shlédnout dosud nevídané. Vítězové prvních řad reality show Pop idol (v některých verzích zvané Superstár) z USA, Velké Británie, Norska, Nizozemska, Belgie, Pan-arabských zemí, Polska, Německa, Kanady, JAR a Austrálie soutěžili proti sobě o přízeň diváků ostatních zemí. Předvedla se takové esa jako favoritka Kelly Clarkson z USA, Will Young z Velké Británie nebo třeba Alicja Janosz z Polska. Vyvrcholení této nadnárodní události se pak konalo o týden později, 1. ledna v Londýně. (kymberelyJ)

(více)

Recenze (4)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tato světová přehlídka mladých talentů vzešlá z pěveckých objevů zúčastněných zemí byla pro mne v té době největší televizní hudební počin roku. Sám nápad soutěže Svět hledá Superstar byl originální. Výborní interpreti, skvělé melodie, nečekaně tvrdé a nevybíravé výroky poroty, výstižný český průvodní komentář a překvapivý, ale oprávněný vítěz - sympaťák s fenomenálním hlasem Kurt Nilsen. Neváhala jsem ani chvíli a bez ohledu na cenu jsem si zakoupila jeho CD. Nelitovala jsem. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Záznam finále světového hledání superstar, který vysílala Nova jako masáž mezi dvěma řadami české superstar. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si vybavil v hlavě tenhle pořad, tak jsem byl zvědvaej, jestli ho najdu i na CSFD a našel. :-) Krom toho, že Simon Cowell je ďábel, tak se mi líbilí všichni zpěváci - vítězové superstar z různých zemí. Každý má svůj specifický hlas, ale nejsympatičtější mi byl prostě Kurt Nilsen. Obyčejnej nehezkej chlapík-instalatér s dírkou mezi zubama, který dokázal fantasticky zazpívat Beautiful day od U2. Mimochodem mám i jeho CD a ty songy jsou prostě úžasný. Já tyhle pořady prostě můžu. :-) ()

kymberelyJ 

všechny recenze uživatele

Ach World idol, kdo není fanouškem Superstár nebo teda hlavně nekterého ze zahraničních Pop idolů nebo něčeho podobného asi nepochopí. Každopádně World Idol je to nejlepší do z těhle sérií mohlo vzejít..... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama