Reklama

Reklama

Zrozen k boji

  • Česko Zrozeni k boji (více)
Trailer

Nový film od režiséra "ONG BAK". - Diew je nasazený policejní agent a v jeho oboru se mu jen málokdo dokáže vyrovnat. Když jeho přítel a učitel přijde při jednom přepadení o život, cítí, že potřebuje trochu oddechu. Rozhodne se, že odcestuje se svou sestrou Nui na venkov.Dívka je mistryní v teak wondu a vezme s sebou i několik svých spoluhráčů. Vše vypadá ideálně k příjemnému odpočinku a sportování až do chvíle, kdy se tu objeví nemilosrdný drogový baron, vezme celou skupinu do rukojmí a rajská krajina se rázem promění v peklo. Zanedlouho vyjdou najevo hrozivé plány zločinců. Hrstka sportovců se pod vedením Diewa rozhodne, že se postaví na odpor ničivým útočníkům a pomocí svých zvláštních schopností nad nimi zvítězí.. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle dílku se snad ani nedá říkat film, beru to spíš jako ukázku gymnastických a bojových dovedností. Snad jěště 50x pitomější příbeh nez Ong Bak a Tom Yum gum, který dělá začátek téměř nekoukatelný, v půlce dojde k jakémusi brutálnímu zvratu a zaciname byt svědky naprosto nevěřitelných chvatů, kopů, výskoku a prostě všeho, co normalní smrtelník nedokáže, na konec filmu je přidán bonus v podobe tvorby specialních efektů a kaskaderských kousků, při kterých me opravdu mrazilo. Člověka až zaráží jak obtížné a nebezpecné je natočit takovou "blbinu"....Proč tedy tak vysoké hodnocení ??? z respektu. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení!! Po Ong-baku další výborná akční pecka z dílny Panny Rittikraie a Prachyi Pinkaewa. Scénář je sice opět trochu přitažený za vlasy, ale o to tu vůbec nejde. Akční scény jsou natočeny s milimetrovou přesností a nedají vám ani na chvíli vydechnout. Ani se mi nechce věřit,že něco takového natočily v Thajsku s pravděpodobně daleko menším rozpočtem než za jaký se běžně natáčejí akční filmy na západě. Na rozdíl od Ong.baku či Tom Yum Goong se nejedná jen o přehlídku bojových umění (i když ani těch kopanců není málo), ale dočkáme se i dost střílení a výbuchů, brutalitou se tu rozhodně nešetří!!! Dan Chuppong tu není tak výrazný jako Tony Jaa ve svých filmech, ale není rozhodně o nic horší bojovník a jako hlavní hrdina je fajn! Born to Fight rozhodně doporučuji všem milovníkům poctivé kaskadérské práce a pro fanoušky Ong-baku a thajského boxu naprostá povinnost! ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Po ONG BAK je tohle velké zklamání. Kaskadérské kousky jdou až na dřeň, je tu 32 minut dlouhá akční sekvence, ale jinak musí dívák hodně vytrpět. Uznávám, že silné nacionální momenty jsou vtipné: sprint pro záchranu padající Thajské vlajky, mince uvázaná na čelo podporující bojovnost a boží scéna, kdy v 8 ráno zahraje v rádiu Thajská hymna a 30 atletů to nabudí k boji proti teroristům. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Absolutna sialenost. Cely film som neveriacky krutil hlavou, ako mohol taketo nieco vobec miekto natocit. Prosty (rozumej hrozny) pribeh by nebol nicim neobvyklym, avsak toto je o niecom inom. Cely film, to je jedna tazko opisatelna kombinacia klise, patosu, humoru, parodie a skutocne monstroznej, luxusnej akcie. Pripada mi to, akoby bol tento film takym (drahym) experimentom, pri ktorom nikto dopredu ani netusil ako to nakoniec dopadne. Naozaj neopisatelne. Must see sialenost, ktora, ak uz nicim inym, zaujme skutocne bombastickou, samovrazednou akciou a nadhernou kamerou. Reziser ma urcite velmi dobre napozerane Hong Kongske filmy, a prvy Police story je zrejme jeden z jeho najoblubenejsich :). (7/10) ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Naprostá sračka. Je fakt, že se tu najde několik hezkých momentů a pozitiv, nějaký ten přemet, či hlavní záporná postava je fajn, ale zbytek je amatérský hovno, které má hlavního hrdinu a ten nikdy nemine svůj cíl, kam přijde, vystřelí a cápek je tuhý, ale když oni po něm střílejí, tak někam do prdele. Navíc tu je tolik bizarností, viz kop do fotbalového míče, či další tuna sraček. 1/10 ()

Reklama

Reklama