Reklama

Reklama

Atomic Rulers

  • USA Atomic Rulers of the World (více)
všechny plakáty
Japonsko / USA, 1964, 101 min

Režie:

Teruo Išii

Obsahy(1)

Zem je ohrozená jadrovou deštrukciou ak nebude umožnené ľuďom z Mirapolie vládnuť planéte. Pozorovatelia zo vzdialenej planéty sledujú Zem a vidia hroziace nebezpečenstvo. Ako pomoc pošlú svojho bojovníka Starmana aby čelil vodcom Mirapolie a postaral sa o ich atómové zbrane. (matriosa)

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

SPACE ATTACK bol kúzelne naivný, ATOMIC RULERS je iba naivný. Príbeh viditeľne viac zameraný na mladšie generácie nieje tak zábavný a neokúzľuje vydarenými deštruktívnymi sekvenciami, aké môže ponúknu taká invázia z vesmíru. Škoda, lebo som sa tešil. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Tak som sa vrhol na druhý film s japonským trotlmenom Starmanom ktorý sa tentokrát snaží zachrániť zem tým že ukoristí kufrík s akýmsi atómovým inštrumentom aby nepadol do nesprávnych rúk vesmírnych dobyvateľov. Tak ako Attack From Space ani tento film nedával zmysel zo žiadneho konca a akékoľvek rozumné či logické súvislosti nie sú súčasťou balenia. Bohužiaľ je to aj väčšia nuda než minule, polovicu filmu zaberá Starmanove pátranie po zmiznutom chlapcovi a náladu nevylepšia ani štandardne smiešne bitky s presilami zlých panákov čo okolo Starmana bezradne poskakujú kým ich neuzemní svojou hviezdnou päsťou. Obkendujúce deti, naivné drísty a ufónsky papaláši v dupačkách, to je asi tak všetko. Ó a samozrejme tá istá úvodná scéna ako v Space Attack s tými papundeklovými robotmi na konferencii. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

První minuty mi udělaly krásnej úsměv na tváři když se tam lidé v robotím kostýmu snažily dorozumývat znakovou řečí, což bylo fajn, pak bylo fajn vidět jak nějaký Číňan letěl na letadlo a snažil se dostat na zem, bylo to takové úsměvné a já měl parádní náladu, pak to ale dost ochablo už jen kvůli tomu že se tu spíše furt něco řešilo. Což nebylo nějak moc dobré, a to hlavně díky hercům, a hlavně dětem bejt ten mimozešťan tak je hned pošlu někam na mars at neotravujou. Nicméně jsem se bavil celkem obstojně. ()

Zajímavosti (1)

  • U. S. názov: Atomic Rulers of the World; iný U. S. názov: Attack of the Flying Saucers (matriosa)

Reklama

Reklama