Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Italka Eleonora (Giada Colagrande) zdědí po svém milenci záhadný dům na venkově. Jede si ho poprvé prohlédnout a potká správce Leslieho (Willem Dafoe), který jí zasvětí do historie domu. Ale v momentě, kdy ji tam zanechá samotnou přestane vše fungovat. Eleonoru zachvátí panika, zavolá Lesliemu, aby se vrátil a pomohl jí. Od toho okamžiku se stává na něm stále závislejší. Zatímco Eleonora je láskou doslova posedlá, Leslie se jí vyhýbá jak jen může. Prožijí nebezpečnou, ale nádhernou iluzi, která změní jejich osudy?

Kousnutí snovačky jedovaté „černá vdova“ je až patnáctkrát jedovatější než uštknutí chřestýše. Platí to především o samičkách, které jedem usmrtí i člověka, pokud ho včas nezachrání lékař. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Tak. Prvních patnáct až dvacet minut příběhu se mě docela zamlouvalo. Tajemný dům, tajemný správce, svým způsobem i tajemná žena, houkání sovy, les hned u domu, vypadalo že děj bude s trochou misteriózna aspoň průměrný. Bohužel se tak nestalo. Objevil se zde z počátku i nějaký možný rozbor charakterů. Ale s první erotickou scénou film nabral prazvláštní směr, kterým se vše naprosto pohřbilo. Postavy svým jednáním neumožňovali abych se s nimi mohl blíže seznámit nebo je dokonce zahrnout nějakou přízní. Jeden prázdný dialog střídá druhý, občas houkající sova, znova postelová scéna, občas nějaká hádka a ve finále žena, správce domu, který tam stejně pořád bydlel, přejela autem. Co dodat. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Ne že bych chtěla nějak diskriminovat, ale jak jsem hned na začátku viděla ženské jméno pod nápisem "directed by", bylo mi jasný že to bude totálně strašně blbý. A bylo. Byla tam zima, tiché tikání hodin, občasné vrznutí na cello, statické záběry bez bližšího důvodu, špatná kamera, spousta nahotin, nechutné milostné scény, a úžasná hlavní hrdinka nikdy nic nejedla, a bylo jí pořád blbě. PÁNI, TO JE ALE UMĚNÍ!!! Absolutní trapas bez nápadu, který může být jedině pro ostudu každého, kdo se snad i jen náhodou objeví v titulkách!!! ()

Reklama

bassator 

všechny recenze uživatele

Nevím na co si tento film chtěl hrát, ale toto nemůže zaujmout normálního diváka určitě a snad ani toho nejnáročnějšího, který možná ví co od toho očekávat. Film totálně "voničem" se žádnou zápletkou, něčím zajímavým, bez děje, tedy jestli se dějem nedá nazívat souložení každých deset minut. Willem Dafoe je můj TOP herec, ale takovýmito propadáky který často točí si říkám, jestli tam vůbec patří... 7. 1. 2012 - 15% ()

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Pomoc! U některých filmů si říkám že je škoda že vůbec vznikly. Nevím jak může vůbec někdo přijít s nápadem na film který by byl naprosto o ničem, byl by nechutný, bez zápletky, s hudbou jako z filmu Mlčení Šunek, a s naprosto stupidním koncem. Zřejmě to teď prostě u natáčení filmů funguje tak, že někdo řekne: Hele, mám úžasný nápad na pseudo-umělecký film, plný trapných sexuální scén! Obsadíme někoho kdo na lidi působí démonicky, a přidáme trochu sněhu, to se určitě chytne! A jelikož je lidstvo tak nesmírně inteligentní, a vypadá podle toho i filmový průmysl, mohla vůbec vzniknout taková fraška jako je tenhle snímek. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Tedy, tento film se těžko hodnotí, protože je dost rozporuplný. Scénář (který napsal Willem a Giada) je slušný (ne však nadprůměrný), především Willemova postava je dobře napsaná (a excelentně zahraná, samozřejmě). Režie ovšem není ničím vyjímečná a je podprůměrná a herectví Giady je zajímavé, ale místy nepřesvědčivé. Výborný je dům, ve kterém se velká část filmu odehrává. Další klad je dobrá atmosféra. Samotný závěr je příliš narychlo sfušovaný a celkovou kvalitu sráží. Jak už jsem řekl, velmi rozporuplný snímek, který ovšem Willem a Giada asi točili spíše pro sebe, takže slabší 3*. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v New Yorku v USA. (rafix)

Reklama

Reklama