Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Pingu je malý roztomilý tučňák - nezbeda, který si pořád jen hraje. Žije v království věčného sněhu a ledu, kde na něj čekají mnohá dobrodružství. (oficiální text distributora)

Recenze (151)

Bukk 

všechny recenze uživatele

Há úplně náhodou jsem dneska zapla Déčko, protože tohle prostě občas dělám a co nevidím, Pingu! Já na to úplně zapomněla, tohle byl jeden z nejzábavnějších večerníčků své/částečně mé doby a teď mám takovou radost, jakou slova těžko vyjadřují. Boží, musím si "čeknout" program, kdy přesně to vysílají, protože tohle si nenechám jen tak ujít. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Geniální srandu v každém díle chystá divákům tenhle malý tučňák. Nejenom, že to je velmi neotřelé téma (kolik další produkce je situováno na Antarktidě?), ale hlavně je neuvěřitelné, kolik invence autoři do seriálu investovali. I po mnoha letech je to modelínová paráda, která snad nikdy neomrzí. 95% ()

Reklama

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Nic proti hrátkám s plastelínou, sám jsem jí kdysi sežral na kila, ovšem menší z mých úprců se té natahovací postavičky bojí jako Slávik ženský. A to si ve školce podmanila svou dechberoucí autoritativností nejen dětský kolektiv, ale i vyhořelé souškyčitelky, tedy poněkud překopala zaběhlý řád, a když nedávno potkala čerta, tak ho kopla do holeně a šla na lízo. Takže sorry jako. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Je to z Jižní Korey, tak jakpak by to nemělo být super??? :D Nejlepší momenty jsou ty, kdy se jeden druhému posmívají a máchají přitom ploutvičkou, plácají se, vyplazují na sebe jazyk a další podobné projevy škodolibosti:). PS: myslíte, že v té Korey tomu rozumí a nám to jen "zapomněli" přeložit, anebo je nesmyslný jazyk kdekoliv?? :D ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tenhle večerníček mi hodně připomínal můj nejoblíbenější "Co se děje v trávě". Cool postavičky (doslova), skvělá hudba a ty úžasné zvuky! Bralo mě to jako malého, bere mě to i teď. Škoda jen, že nápaditost a zajímavost jednotlivých dílů je trochu kolísavá. Ale i beztak se tenhle večerníček silně tlačí na mou večerníčkovou Top5. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • V prvých štyroch sériách nahovoril postavičku Pingu taliansky herec Carlo Bonomi, ktorého poznáme aj ako hlas postavičky zo seriálu La Linea (od r. 1972). (Piri)
  • Carlo Bonomi pre seriál sám navrhol a vymyslel tzv. tučniačí jazyk pomocou retroskriptingu (filmová metóda), aby len náznakovo interpretoval skutočnú reč a bol pochopiteľný pre kohokoľvek na svete bez toho, aby stratil pointu príbehu. (Piri)

Reklama

Reklama