Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 3 (1992) (série)


Dlaždice (S03E04)

(epizoda)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1992, 8 min

Obsahy(1)

Sehraná dvojka má za úkol přemístit dlaždice z místa na místo a nebyli by to Pat a Mat, kdyby to udělali normálním způsobem. Vyrobí si proto ,,dráhu“, kterou dlaždice posílají. Jenže se přitom všechny rozbijí. Co teď? Nebojte se, Pat a Mat si s tím budou vědět rady. (Martin00x)

Recenze (32)

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

Elgin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je napad za vsetky prachy - dlazcie presuvat po pase a kazdy z nich rozbit. To dokazu iba nasi stary hrdinovia. Je to predovsetkym nostalgicka spomienka na nase stare oblubene vecernicky. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat přemýšlí jak dostat hromadu betonových dlaždic z bodu A do bodu B a dává jim to pořádně zabrat. Po řadě neúspěšných pokusů se jim nakonec podaří skonstruovat dokonalé přepravní zařízení, ale to už je trochu pozdě. Nevadí, tihle dva fachmani se rozhodnou, že si místo luxusní terasy vyzdobí zahradu něčím zcela odlišným. Perfektní díl, který obsahuje vše co mám na téhle dvojce rád. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

vladi87 

všechny recenze uživatele

Majstri opäť vo forme. Tentoraz sa vžívajú do kuchárskej úlohy v snahe upiecť jedlé sušienky, ktoré sa nieskôr budú hodiť ako dlaždice. V priebehu ôsmich minút človek zažije ešte viac komických situácií ako v Tom a Jerry a to všetko bez zbytočného násilia. ()

Mirešák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se mi sice moc nelíbil, ale pořád to je Pat a Mat. Vadily mi na tom chvíle, kdy Pat s Matem posílají dlaždice, ty se rozbíjejí, ale divák to rozbíjení nevidí. To jsem si měl vážně myslet, že dlaždičky hladce přistávají na polštář? ()

Reklama

Reklama