Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cestou na vojenskou základnu je ztracen barel, jehož ztráta nevěstí nic dobrého, obsahuje totiž odporné svinstvo. Když ho najdou obyvatelé venkovského městečka, začnou z něho vyrábět alkohol, který každý rád ochutná. To však byla smrtelná chyba! Obyvatelé se po tomto podivném lektvaru začnou měnit v ohavná vraždící monstra. (Chupacabre)

(více)

Recenze (14)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Na túto tromácku anarchiu treba mať chuť a zmieriť sa s tým, že tvorcovia mali veci ako "herecké" výkony, dej alebo atmosféru... niekde... no, domyslite si. O to tu nejde. Hlavné slovo má totálny low budget, nadhľad("herci" sa očividne veľmi bavili) a, to predovšetkým, gore. Niektoré je tiež "kruto" amatérske, ale záverečný masaker(a niekedy aj inde v stopáži), inšpirovaný Texas chainsaw massacre(aspoň ja som to tam videl, a ďalej aj scéna so stopárom a holiacim strojčekom nemôže byť nič iné ako svojrázna pocta) a Evil Dead, stojí fakt za to. Aj takéto indie splatter pecky sa kedysi davali na old good VHSky(to pre skôr narodených, ktorí to ale najskôr nedocenia/ bodaj by som sa mýlil😉). ()

RUSSELL odpad!

všechny recenze uživatele

Není Troma jako Troma. Film byl Tromou sice distribuován, ale o jejich původní výtvor se nejedná a je to dost znát. Né že by Troma produkovala samé perly s vysokou produkční hodnotou, ale tohle je i na tuhle prasáckou stáj extrémně amatérský počin. Partička fanoušků Tromy se rozhodla, že v lese natočí svůj vlastní úchylný a střelený zombie flick, jenže jediné, co se na jejich snaze dá ocenit, je tak akorát zápal pro věc a na amatérštinu poměrně slušné gore scény – žádnou jinou pochvalu si už z prstu nevycucám. Snaha o humor je zde pod úrovní rádoby vtipných bonmotů Jaromíra Soukupa a to neustálé pitvoření zdejších antiherců bylo skoro až nesnesitelné. Vůči podobným amatérským pokusům shovívaví nejsem, a ačkoliv dávám odpady nerad, tak tady nelze hodnotit jinak. Během sledování Redneck Zombies jsem zažíval hotová muka a dokoukal jsem to jen ze zásady a s maximálním sebezapřením. Snad budu mít příště při svém bádání po brakových pokladech větší štěstí a nešlápnu zas do rozbředlého hovna. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Redneck Zombies je v rámci Troma produkce spíš tím horším snímkem. A přitom to tak podle slibného začátku ani nevypadalo. Banda buranů je skutečně "okouzlující" a děj se vyvíjí zajímavým směrem. Pokud byste však čekali, že poté, co se burani začnou měnit na zombíky, bude to ještě větší sranda, zklamete se, protože opak je pravdou. Sice je tam spousta střev a jiného humusu, ale po půl hodině "akce" to rychle přestane bavit. Sem tam nějakej vtípek to zachraňuje od naprosté zívačky. No, je to Troma, věděla jsem do čeho jdu, ale po Toxic Avengerovi a Night of the Chicken Dead jsem čekala trochu víc. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co jste všichni čekaly? Od amatéra? A od Troma fan člověka?? Já se dokonale bavil, sice ke konci tomu scházely koule, ale začátek byl vážně dobrej, sice ty zombie byly takový divný, ale aspoň to tu zachraňoval správnej buranskej humor. Když jsem u toho humoru tak mě dostával ten černoch(Shiny:-)). Pak je tu takovej klasickej humor který nejvíc známe asi z teenegerskej komedií, třeba že polovina drsnej černochů jsou buzny. Film nemá žádné ambice, a není ani nějak výjmečně natočenej, ale při jeho sledování jsem viděl lásku k žánru a přece jen i klasický Troma znaky. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Keď sa vymletý burani z vyšných prdlačiek zmocnia barelu s toxickým odpadom, nenapadne ich nič lepšie než si z toho svinstva urobiť pálenku. Podľa reakcíí to síce chutí ako hovno s kyselinou, ale taká drobnosť nemôže vysmädnutým konzumentom zabrániť aby to slopali. Akurát že sa potom začnú meniť na zombíkov a žrať ľudí. Zombifikácia spočíva vizuálne hlavne v zagebrení ksichtov nejakými gebuzinami a zbytok už "herci" zmáknu. Celkom zábavná amatérčina ktorá ponúka to čím sa Troma preslávila - hnus, zvratky, črevá, a vidlácky humor. Nejaké zapamätatelnejšie vtipy bohužiaľ absentujú, osobne ma najviac bavil ten chumaj čo po celý čas neustále vyťahoval ďalšie flašky aby mu neklesla hladina alkoholu. Taká konina pre fanúšikov Tromy ktorý vedia čo môžu čakať. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama