Reklama

Reklama

Corridors

všechny plakáty
Krátkometrážní / Experimentální
USA, 2007, 25 min

Recenze (4)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Dotek absolutna. Paul Clipson na svou oblíbenou Super8 vytváří 16mm dokonalost, kde přivádí diváka v záběrech na krajiny, slunce, moře, domy New Yorku - abstraktní prostředí do vizuálního podvědomí. Hustě pokrývá záběry ve fotoaparátu přes sebe s hypnotickým hudebním podkladem. Rychlost záběru a odlesk slunce přes vodní hladinu je dokonalost. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tentokrát bere Clipson svoji Super8 na projížďku New Yorkem. Tahle návštěva je rozhodně povedenější než zastávka v Kalifornii. A nejen po zvukové/hudební sránce je to úplně někde jinde než v případě Two Suns. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to naštěstí jiné než Two Suns, i ta hudba se tu dá a uprostřed je fakt dobrá (i když na konci je to zas otravné jako v Two Suns), ale už jsou tu znát ty pěkné Clipsonovy záběry. Ono je vůbec zajímavé, jak jinak může vypadat New York. Bohužel to na víc jak 3* nevidím. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

ja som narazil na rezisera Paula Clipsona nie na zakklade studia kecov vystudovanych filmovych teoretikov -elitarov, ale na zaklade toho, ze filmovo teoreticky Bullshit som vymenil za filmovu prax. Vizualna nadhera, nema to ani dej - zten tu netreba, ide len os led volnych obrazkov a dejov z bezneho zivota. Preto si Paul Clipson, ktory uz umrel mimochodom zabezpecil u mna pevne neochvejne miesto. 87 % ()

Reklama

Reklama