Reklama

Reklama

Murder-Set-Pieces

všechny plakáty

Obsahy(1)

Film vykresluje skutky sadistického maniaka, který vzhlíží k Hitlerovi, řadí se mezi nacisty a praktikuje ve svém rozsáhlém domě zvrácené orgie na dívkách, které naláká na focení. Dívky pak ve sklepě znásilňuje, mučí a porcuje. Není mu cizí vraždit i na veřejném místě v ústraní někde na záchodcích a podobně. Jedná se o extrémně násilný film, plný brutality a krve. (Flipnic)

(více)

Recenze (61)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nick Palumbo tak snímkem „Murder-Set-Pieces“ představil světu něco, co by mohlo fungovat, kdyby se ještě více zaměřilo na příběh. Ke konci už to má atmosféru slasheru a je to docela zajímavé, napínavé, ale primárně jde o to ukázat, co všechno je možné natočit tak, aby to vypadalo realisticky a hnusně. A vypadá. Některé ty drsné sexuální scény jsou prostě nepříjemné a nechcete se na ně dívat. V tomhle směru snímek uspěl a myslím, že to byl i jeho záměr. Bezuzdné krvavé orgie mě však nijak neoslnily a celkový dojem tentokrát srážejí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako zástupca gore žánru, je to jeden z predstaviteľov, ktorého treba privítať s otvorenou náručou. A však s týmto všetkým, to ostatné padá. Amatérsky scenár nieje ani tak problém, ten tu vôbec ani byť nemusel, len dodáva vatu, ktorá sa príliš nezlučuje so splatter efektami a nudí jak hovado ( pardón hovada ). Ani kamerový focus akoby nechcel dodať viac a zakrýva síce niečo, čo bolo natočený, ale zlým prevedením, to vlastne ani vidieť nieje. Aspoň, že ostala červená červenou. ()

Reklama

chezush 

všechny recenze uživatele

Krveprolití. Brutalita. No a to je asi tak vše, za co dávám dvě hvězdičky. Vím, že většinou jsou tyhle filmy samo účelové a nejde o děj, jen o tu krev. Ale jestliže režisér chce do takového filmu zapojit i příběh, měl by diváka bavit, zapojit ho do příběhu, vykreslit více postavy a jejich charakter, divák by měl i sympatizovat s postavami. Ale ne, tady postrádám vše. Režisér si vymyslel příběh, ale zároveň se o něj vůbec nestaral. Škoda, protože jinak by to fungovalo dobře. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Stupiť do pekla je ľahké, vyliezť z neho von je horšie, dialóg, ktorý sa k tomuto filmu veľmi hodí a tento film je stelesnením pekla ako takého.Keby sa ma niekto spýtal, ako si predstavujem filmového maniaka a šialenca, hneď by som ho odporučil na tento film a práve takto si predstavujem šialenca, bol dokonalí zaporak. Je frajer, je príťažlivý, je presvedčivý a je tak trocha šialená a zvrátená sviňa, ktorá zabíja ženy, šľapky, ale aj deti. Veľmi drsný, veľmi krvavý, veľmi šialený a naozaj len pre okrajové publikum. Len ten mierny psycho strih, ktorý vo filmoch nemám rad mi prekážal. To dieťa, keď išlo za svojou mŕtvou matkou a veľmi plakalo, na mňa tá scéna vplývala strašne emotívne. Dávam tomuto filmu 4*, lebo mohol tej brutality troška ubrať, ale aj tak, tento film nechcem už nikdy vidieť, za jeho špinavú formu, ktorá sa divákovi dostane pod kožu a nepustí ho dlhé hodiny. ()

rykardo 

všechny recenze uživatele

Tak o komedii v tomto případě nemůže být ani řeč..., MURDER SET PIECES Nicka Palumba je ryzí slasher/exploiter, kterej je však zajímavej snad pouze tím, že na spec.efektech se podíleli ( nebo ještě lépe řečeno " se vyřádili " ) lidé z TOE TAG PICTURES a to je asi tak jediný plus, který tenhle hyperbrutální slasher flick má.... Bohužel, vše ostatní, vyjma tedy efektů, jde do kopru a to je fakt škoda, protože kdyby Palumbo zapracoval o něco více na scénáři nebo zrovna nechrápal při castingu ... nebo čím se to zrovna v ten moment zabýval..., mohl být MSP opravdu vydařeným flickem...Takhle pouze podprůměr, kterej stojí za skouknutí jenom díky skvělejm make-up FX made by TOE TAG crew..., za ty dávám plnej počet, ostatní už zdaleka tak dokonalý nebylo..., celkem teda za tři a i tak je to zu viel... ()

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu je zavražděno 30 lidí a vypotřebováno 55 galonů umělé krve. (Flipnic)
  • V mnoha zemích je film dodnes zakázán, v některých byl uvolněn až několik let po natočení. (Flipnic)
  • Aby dostal film rating NC-17, muselo být vystřiženo 23 minut brutálních scén. Žádný film v historii nebyl dosud kvůli ratingu takhle zkrácen. (Flipnic)

Reklama

Reklama