Reklama

Reklama

Murder-Set-Pieces

všechny plakáty

Obsahy(1)

Film vykresluje skutky sadistického maniaka, který vzhlíží k Hitlerovi, řadí se mezi nacisty a praktikuje ve svém rozsáhlém domě zvrácené orgie na dívkách, které naláká na focení. Dívky pak ve sklepě znásilňuje, mučí a porcuje. Není mu cizí vraždit i na veřejném místě v ústraní někde na záchodcích a podobně. Jedná se o extrémně násilný film, plný brutality a krve. (Flipnic)

(více)

Recenze (61)

chezush 

všechny recenze uživatele

Krveprolití. Brutalita. No a to je asi tak vše, za co dávám dvě hvězdičky. Vím, že většinou jsou tyhle filmy samo účelové a nejde o děj, jen o tu krev. Ale jestliže režisér chce do takového filmu zapojit i příběh, měl by diváka bavit, zapojit ho do příběhu, vykreslit více postavy a jejich charakter, divák by měl i sympatizovat s postavami. Ale ne, tady postrádám vše. Režisér si vymyslel příběh, ale zároveň se o něj vůbec nestaral. Škoda, protože jinak by to fungovalo dobře. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

"Je to ironické. Ženy pijí mužům krev každý den. A jednou za měsíc. Z nich vyteče." Nahota. Sex. Erotika. Agrese. Násilí. Brutalita. Mučení. Sadismus. Vraždy. Moře krve. Křik. Pláč. Beznaděj. Nekrofilie. Kanibalismus. A další. To vše snímek dokáže nabídnout ve velké až extrémní míře. To vše pod taktovkou namakaného nácka, který na první pohled může do role nesedět, ale s postupem filmu sedí více a více. Film bez většího děje. Film, který je víceméně jen sled násilností a vražd. Nabourávají to jen flashbagy a příběhová linie s malou sestrou náckovi přítelkyně. A také, mnou nepochopené, záběry z 9/11. Maniak se nezdráhá ničeho. Pojídat oběti za pomoci speciálních špičatých zubů, mučit oběti nejvybrannějšími postupy, taktéž je zabít třeba motorovkou (i když břitva je břitva), užívat si orálu s uřízlou hlavou a nebo v klidu zabít dítě na veřejných záchodních. Co mu ale dělá problém je ta malá sestřička, co naprosto nepochopitelně, místo z baráku ven, běží do jeho sklepa a je skoro úplně v klidu při pohledu na všechny mrtvoly a krev. Také naprosto nepochopitelně si od ní "náš namakačenko" skoro nechá rozbít hubu, i když by jí zvednul na jednom prstu. Konec je kapitola sama o sobě. Po stránce brutality, sadismu, potokách krve apod. bych dal klidně plný počet, jelikož v tomto ohledu se bylo na co dívat. Jediná vada na kráse je, že často kamera má rychlý střih a nebo uhne. To se prostě nedělá!! Plný počet ale nedám, protože i když jsou způsoby mučení a vražd rozmanité, tak je to pořád na jedno brdo a v půlce filmu je to už celkem nuda a nenapraví to ani více krve v půlce druhé. Takový snuff-nesnuff snímek. Násilný, brutální, plný krve, ale s ubíhající stopáží nudnější a nudnější. "Vstoupit do pekla je lehké. Vylézt ven je horší." ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Počkej jen malou chvíli,úchylák tmou se k tobě blíží.Jeho malá sekera,zasekne se do těla.Zemřeš.Přesně takhle nám začína tento snímek.Pravdou je,že z něho vyzařuje amatérismus,ale taky velký zápal a obliba k exploitation žánru.Scénář zde nemáme v podstatě žádný.A jak je zde napsáno-jedná se o sled do sebe těžko zapadajících scén, které nedávají žádný ucelený děj-tak s tím v podstatě taky souhlasím.Ale musím uznat,že právě ta NEVĚDOMOST toho co se bude dít dál a jakým směrem se bude film ubírat mě dokonale udržela v pozornosti.A určitě mě film ani v nejmenším nenudil.Ba naopak mě královsky bavil.To nic nemění na tom,že jde o opravdu nechutný,špinavý,chorý,krvavý a brutální film,který není pro tuctové diváky.Rozhodně nedoporučuju lidem se slabším žaludkem a když už,tak mějte kýbl dostatečně blízko u sebe.Citát z filmu:VSTOUPIT DO PEKLA JE LEHKÉ.VYLÉZT VEN JE HORŠÍ.Takže pokud vás tohle vše neodradilo tak s chutí do toho.Za sebe nemůžu jinak než 5 hvězd. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo hodně divný, extrémní a občas jsem to nechápala... ale špatný to nebylo. Murder-Set-Pieces se řadí k exploitationům, které skousne málokdo a ocení jej jenom malá skupinka lidí. Na snímek, který pochází ze země cenzurující každou blbost, je to hodně odvážné. Míra brutality zde překračuje hranici únosnosti většiny lidí a nevyhýbá se ani vraždám dětí. Vyšinutého nacistického nabušence si zde zahrál poměrně neznámý herec Sven Garrett a ta role mu docela sedla. Vrah, který své oběti nalákává pod záminkou focení do svého domu, ve svém sklepě provádí na ženách ta nejhorší svinstva. Brutální sadistický sex,podřezávání břitvou, svazování, topení, zatloukání hřebíků do rukou a rozřezávání motorovkou je jen malá část jeho zvrhlého repertoáru. Nekrofilie a kanibalismus jsou další úchylky, ve kterých se náš maniak libuje. Ale ačkoliv je násilí spousta a krev cáká na všechny strany, nedokázalo to ve mně na rozdíl od spousty jiných filmů podobného ražení vyvolat silnější emoce. Brutality bylo zkrátka tolik, že už jsem si na to po nějaké době zvykla a přestalo to na mě působit. Trochu škoda... myslím, že kdyby se film víc zaměřil i na jiné postavy, než je sám vrah, a ubralo se trochu na násilí, celek by byl mnohem působivější. Další věc, kterou jsem nepobírala, byla narážka na 11/9. Co se týče děje samotného, tak téměř neexistuje, většinou vše běží podle schématu - oběť, vražda, vrahovy myšlenkové pochody a vše se takto opakuje až do závěru, kdy konečně dostává prostor také jiná postava - malá sestra vrahovy přítelkyně. Finále tak trochu nabírá trochu spádu i napětí a výrazně tím zlepšilo můj dojem z filmu. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Stupiť do pekla je ľahké, vyliezť z neho von je horšie, dialóg, ktorý sa k tomuto filmu veľmi hodí a tento film je stelesnením pekla ako takého.Keby sa ma niekto spýtal, ako si predstavujem filmového maniaka a šialenca, hneď by som ho odporučil na tento film a práve takto si predstavujem šialenca, bol dokonalí zaporak. Je frajer, je príťažlivý, je presvedčivý a je tak trocha šialená a zvrátená sviňa, ktorá zabíja ženy, šľapky, ale aj deti. Veľmi drsný, veľmi krvavý, veľmi šialený a naozaj len pre okrajové publikum. Len ten mierny psycho strih, ktorý vo filmoch nemám rad mi prekážal. To dieťa, keď išlo za svojou mŕtvou matkou a veľmi plakalo, na mňa tá scéna vplývala strašne emotívne. Dávam tomuto filmu 4*, lebo mohol tej brutality troška ubrať, ale aj tak, tento film nechcem už nikdy vidieť, za jeho špinavú formu, ktorá sa divákovi dostane pod kožu a nepustí ho dlhé hodiny. ()

Zajímavosti (3)

  • V mnoha zemích je film dodnes zakázán, v některých byl uvolněn až několik let po natočení. (Flipnic)
  • Aby dostal film rating NC-17, muselo být vystřiženo 23 minut brutálních scén. Žádný film v historii nebyl dosud kvůli ratingu takhle zkrácen. (Flipnic)
  • Ve filmu je zavražděno 30 lidí a vypotřebováno 55 galonů umělé krve. (Flipnic)

Reklama

Reklama