Reklama

Reklama

Živel

Obsahy(1)

Nelítostný „Živel“, který se vymkl kontrole, se stává největším požárem sezóny ohrožujícím tisíce akrů půdy. V ohnisku požáru se nachází ranč, který chrání a udržuje řadu exotických zvířat, která byla vyřazena z cirkusů a zoologických zahrad. Ranč provozují dvě sestry, Carol a Ballard. Přítelem Ballardy je Kennedy, hasič a parašutista, který se ocitá obklopen požárem. Přežijí nakonec Kennedy a ranč? (Filmbox)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o laciné rodinné drama, které si sice odpadní hodnocení nezaslouží, ale vlastně se ani nedivím, že napíšu vůbec první komentář k filmu. Tenhle video film mě stál deset korun ve výprodeji, takže peněz určitě nelituju, ale nazývat (dle obalu) katastrofickým thrillerem – to už je odvážné až moc. Jediné co na tom bylo skutečně dobré/pěkné byla krajina a ty zvířata. Jinak ovšem film postrádal potřebnou atmosféru (kterou se sice tvůrci snažili nabudit rádoby drsnými scénami typu boj s ohněm, hořící domy, plánování vraždy…) - jenže k tomu by byl potřeba propracovanější scénář, především pak mnohem záživnější dialogy a hlavně lepší kameraman. V některých momentech film neskutečně nudí, jindy se musíte spokojit se stále se opakujícími záběry, přehráváním herců. Takže k odpolednímu odpočinku po obědě se film hodí jako kulisa před spaním, ale nějaký dech beroucí zážitek určitě nečekejte!30-40% max. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Oheň je obrovské zlo ale zárověň obrovský dar, škoda že takový katastrofický snímek má tak špatnou kvalitu příběhu. ()

moviefan4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo čo? Hnusný scénar, neazujímavý dej a (ne)herecké výkony tento film pochovali do odpadu. Už od začiatku ma srali tie sprosté dialógy, ktoré mi už po 15 minútach liezli na nervy. A že katastorfický film? To sa dobre ošálili. Hnusné nekukatelné c-čko. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama