foto

Kevin Scott Allen

  • nar. 19.3.1960 (59 let)
    Long Beach, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Puppet Master: Axis Termination
2016 Stalked by My Mother (TV film)
2015 Scout a její příběh
2011 The Escape
2006 Abe a Bruno (TV film)
2005 Le Petomane: Parti avec le vent
2003 Živel
1985 Means and Ends
1979 Terrible Secret, The (TV film)

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
Dar z nebes (S01E09)
2013 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední zůstává (S13E16)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Budoucnost v minulosti (S08E01)
Smrt matematika (S07E13)
2011 Velká láska (TV seriál)
Vymýtání ďábla (S05E09)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Nápad k nezaplacení (S06E12)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zavřete dveře a posaďte se (S03E13)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konec zabíjení (S04E22)
Odložené případy (TV seriál)
Skateborďáci (S07E02)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Bratrstvo ve zbrani (S04E10)
2007 Mystery ER (TV seriál)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S05E01)
2005 Alias (TV seriál)
Seznam (S04E10)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Passions (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
1995 Courthouse (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Otherworld (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1976 What's Happening!! (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)

Dokumentární

2015 Opravdové noční můry (TV seriál)
2014 Kronika vražd (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 The Dating Game (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace