Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve své chatě vysoko v horách, stranou od civilizace se doktor Franklin Vick zabývá neetickým lékařským výzkumem. Předmětem jeho výzkumu je vzkříšení mrtvého člověka. Jeho pokusným objektem je Adam Schmidt - problémový student medicíny, který se dobrovolně nechává znovu a znovu zabít ve jménu vědy. Doktor společně se svým novým "asistentem" dovádí k dokonalosti výzkum smrti a oživení, aby jej později mohli představit světu. Ale má to háček. Smrt má vedlejší účinky... (bender666)

(více)

Recenze (6)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Dobrej námět, který není využit ani z poloviny.....mám takový pocit, že to takhle chodí u všech v dnešní době tak mohutně se šířících, levně udělaných, amatérských horrorů. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Tak ten to film jsem viděl jen v původním změní s titulky, tedy ano byl to dfix, přiznám se. Je pravda, že tam toho Frankensteina trochu je, ale na druhou stranu, Frankenstein neměl život před pokusem a po pokusu. Ty 4 hvezdičky jsou slabší, ale jsou. Od toho filmu jsem nic zvlaštního nečekal a přesto mne přijemné překvapil. ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený temný thriller. Chidel sázel na jistotu a zvolil prostředí, které, alespoň u mě, účinkuje vždycky. Spíš než regulérní film, bych si tenhle snímek dokázal představit jako epizodu dejme tomu THE OUTER LIMITS. Kratší stopáž by výrazně prospěla, protože se děj SUBJECT TWO místy točil v kruhu. Celkově jsem ale přijmně překvapený. Kdo ale očekává od SUBJECT TWO horror, u kterého by umíral strachy, tak by měl šáhnout raději po něčem jiném. ()

bender666 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi třema a dvěma hvězdama. "Frankensteinovský" námět byl sice dobrý, ale nepříliš dobře uchopený. Stopáž by mohla být klidně ještě kratší, moc se tam toho za tu hodinu a půl neodehrálo. Musím, ale pochválit natáčení v horách, to prostředí film dobře podbarvovalo. Ani mi nepřišlo, že by byl nějak znát nízký rozpočet. Herecké výkony taky docela dobré. I když by to mohlo být místy lepší než jen: "Nic necítím. Nic necítím. Nic necítíííím!" ()

MORION 

všechny recenze uživatele

Este 10 minut pred koncom filmu som bol rozhodnuty udelit hviezdicky tri .. no bohuzial, ten koniec je naozaj velmi velkym sklamanim. ()

Reklama

Reklama