Reklama

Reklama

Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? aneb Tak to mi ho teda vyndej

(divadelní záznam)

Obsahy(1)

Petr Čtvrtníček napsal hru "Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit?" na přelomu let 2004 a 2005 jako reakci na korupční skandál v Českomoravském Fotbalovém Svazu. Následně s touto inscenací hostoval na scénách řady českých divadel. V beznadějně vyprodaných sálech excelovali v hlavních rolích Petr Čtvrtníček společně s Jiřím Lábusem za živého hudebního doprovodu Malého symfonického orchestru BEZDREV. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (426)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Takže počkej, on ti jako řekl, že to byli peníze Jardy??? :-D:-D:-D:-D:-D Ale hovno Jardy, to byli moje peníze..... To byly peníze Jardyyyyyyy!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D Mi včera volal Pelta. Čurák!:-D A co chtěl? No nic. A cos mu na to řek? No nic. Tak tos mu řek dobře:-D:-D:-D To je moooc:-D:-D To je tak neskutečně dobrý:-D až jsem z toho padal na kolena. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nejsem fotbalový fanda a rozhodně jsem nepochytil všechno z čeho si dělají tvůrci a hlavně herci legraci ale to nic nemění na faktu, že mi to celý přišlo o ničem a to, že každých 15 vteřin padne sprostý slovo opravdu není vtipný ale samoúčelný a trapný. A to ani nemluvím o třešničce, kterou na konci přihodil Polášek. Ale lidi se u toho řezali jak blbý. Nechápu. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdybych si odmyslel ta pěvecká vystoupení, kterým se dokonale dařilo během okamžiku dokurvit vynikající atmosféru, která zrovna panovala, tak by to bylo dokonalé. Takhle se to dokonalosti pouze přibližovalo. Super nápad, vynikající zpracování a neskutečně vtipné podání nepříliš vtipného nešvaru českého fotbalu. Delegát Josef Polášek byl naprostým hřebem večera. Po dost dlouhé době vidím a slyším velmi efektivní využití vulgarit, na kterém se dá opravdu od srdíčka zasmát. Skvělá práce. ()

Had6 

všechny recenze uživatele

Petr Čtvrtníček je v porovnání s Jiřím Lábusem mnohem zábavnější. Lábus co si v deskách nepřečte to neví. Také bych se obešel i bez hudební vložky. Jenomže to by potom celé představení mělo tak 20 minut a těžko by z toho byl pořádnej vejvar. Je to teda sranda k popukání, jenom pokud nemyslíte na to, že to není vymyšlené, ale je to krutá realita. Některé repliky z tohoto představení už úspěšně kolují republikou a myslím, že jen tak nezmizí....Že ano? Dyť já přeci ten fotbal nedělám pro sebe... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprostej masakr, dost mozna nejsprostejsi rozhovor v ceskym filmu. Mozna bych se smal jeste vic, kdybych o tematu vedel vic, ale i tak je to strasna rezba. Ctvrtnicek ze sebe ty sprostarny sype jako kdyby tak mluvil furt a Labus mu zdatne sekunduje a je u toho rudej jak prase. Mozna, ze to je krapet nevyvazeny, protoze Labus dost casto pouze odpovida jako super, jasne a podobne, ale je to fuk. No a pak tu je Polasek, kterej na zaver vysvetli, o co ze to tam vlasne jde a je to taky masakr. Jediny, co mi vadilo, byly asi tri pisnicky toho silenyho vlasatyho hovada, ne ze by zpival spatne, ale byl fakt prisernej a akorat zdrzoval. Sice to neni cistejch 5*, ale dam je. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Zhruba v patnácté minutě záznamu je v první řadě publika vidět herec Marek Daniel, který na představení přišel oblečený a nalíčený jako jeho postava Ing. Hlaváček z pořadu Na stojáka (od r. 2004). (M_J_Adler)
  • Celý projekt prakticky nepotřeboval žádný scénář, jelikož drtivá většina replik dvojice Lábus a Čtvrtníček je výsledkem záznamu policejních odposlechů vyšetřovaných fotbalových funkcionářů a zbytek iprovizace herců. (korbitch22)

Reklama

Reklama