foto

Josef Polášek

  • nar. 2.10.1965 (55 let)
    Zlín, Československo

Biografie

Po průmyslovce a krátké praxi šel studovat na JAMU, nebylo to ale zdaleka jeho první setkání s divadlem. Poté do roku 2004 působil v HaDivadle, kde vytvořil řadu nezapomenutelných rolí. Miluje Komediograf (kabaret grotesek a písní) a diváci ho milují v Komediografu. V minulosti se „proslavil“ v reklamě na žvýkačky a reklamě na internetový portál. Nezapomenutelná je rovněž i jeho role rozhodčího z divadelní hry Ivánku, kamaráde.

Jan Polášek je však nejvíce viděn na divadle, v současné době ve stálém angažmá v Divadle Na zábradlí, kde hraje například v představeních Gazdina roba, Perfect Days, Ředitelé nebo Milada (nedokončená opera).. Josef Polášek je ženatý a má tři děti.

JohnnyBoy

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tady hlídáme my
2019 Cena za štěstí
2018 Čertí brko
2017 Nikdo nelže (studentský film)
2016 Jak se zbavit nevěsty
2015 Rybička (TV film)
2012 O pokladech (TV film)
Polski film
Vánoční hvězda (TV film)
2011 Odcházení
2010 Rodinka
Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2009 Protektor
2008 František je děvkař
Na rozchodnou (TV film)
Poslední plavky
2007 Cesta do Vídně a zpátky (TV film)
Hrůzné náhody (studentský film)
Václav
2006 Maharal - Tajemství talismanu
2005 Doblba!
Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Nejlepší je pěnivá (studentský film)
Štěstí
Šílení
2004 Mistři
2003 Janek nad Janky (TV film)
Starý kocour
Taťka (TV film)
Čert ví proč
2001 Divoké včely
Uniforma (TV film)
Vyhnání z ráje
1998 Pas (TV film)
1997 Stůj, nebo se netrefím!
1993 Zobani (TV film)

TV seriály

2020 Chataři (TV seriál)
Slunečná (TV seriál)
Děti v ohrožení (S02E07)
Angelika ze Slunečné (S01E35)
Vilda nebo Janek (S01E34)
další epizody (22)
2019 Krejzovi (TV seriál)
Narozeniny 2 (S02E34)
Past na zloděje (S02E33)
Svatební zvony (S02E32)
další epizody (9)
2018 Vesničan (TV seriál)
Pátek třináctého (E09)
Trefa (E08)
Studna (E07)
další epizody (9)
Specialisté (TV seriál)
Vražda na objednávku (S02E24)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nakonec to nejlepší (S05E50)
Robi v pasti! (S05E49)
Nečekané nabídky (S05E48)
další epizody (27)
2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Bomba nevybuchla! (S04E31)
To bude výbuch! (S04E30)
Čas odchodů (S04E26)
další epizody (45)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Vlast a národ (E11)
Bahno (E04)
další epizody (5)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Ohnivé dorty (S02E33)
Rozchod (S02E31)
další epizody (59)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Střelec (S01E06)
Nevinné lži (TV seriál)
Na dně skleničky (S02E03)
2013 Nejlepší trapasy (TV seriál)
PanMáma (TV seriál)
Vetřelec (E15)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Viróza (S03E19)
Poslední výstřel (S03E18)
Nová éra (S03E17)
další epizody (34)
Vyprávěj (TV seriál)
Butik (S05E08)
Nová televize (S05E07)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Velké finále (S01E33)
Světlé zítřky (S01E31)
Stůj nebo střelím (S01E30)
další epizody (14)
Rodinka (TV seriál)
Štědrovečerní překvapení (E06)
Cappuccino se šlehačkou (E05)
Miláček Daisy (E04)
další epizody (5)
Vyprávěj (TV seriál)
Tondův tatínek (S06E08)
Mikulášova Hilda (S06E04)
The Rolling Stones (S04E14)
další epizody (13)
2011 Rodinka (TV seriál)
Slavíme (E01)
Vyprávěj (TV seriál)
Osmdesátiny (S03E13)
Tábor (S03E11)
Přijímačky (S03E10)
další epizody (10)
Comeback (TV seriál)
Bez kláves neodejdu (S02E11)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Dokonalé maskování (E08)
Důkaz lásky (E07)
Proměna (E06)
další epizody (4)
Vyprávěj (TV seriál)
Šok! (S02E16)
Charta 77 (S02E15)
Kotva (S02E10)
další epizody (5)
Comeback (TV seriál)
Děvečka z Lidečka (S02E02)
2009 Profesionálové (TV seriál)
Proč bychom se netopili (TV seriál)
Maruška (E02)
Vyprávěj (TV seriál)
Bonboniéra (S01E18)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Smím prosit o lásku? (S01E09)
2007 Gynekologie 2 (TV seriál)
Praha (E24)
Orgán (E23)
Ministr (E22)
další epizody (24)
Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
Cesta světla (E05)
Camera obscura (E04)
Loupež (E03)
další epizody (5)
Trapasy (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
Oběti (TV seriál)
Živnostník (E06)
2003 Komediograf (TV seriál)
Četnické humoresky (TV seriál)
Hypnotizér (S02E11)
2002 Večery Analogonu (TV seriál)
1998 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Osamělá (E15)
1995 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Zlatá klec (E06)

Dokumentární

2020 Putování s párou (TV seriál)
Olomoucká mikulášská jízda (E10)
Krajinou Berounska (E09)
Údolím Svitavy na sever (E08)
další epizody (10)
Tajemství a smysl života
2012 Film o filmu: Polski film (TV film)
2010 Zlínský festivalový týden (TV film)
2009 Rajské zahrady (TV seriál)
2008 Café Brno: kavárny a město v proměnách času (TV film)
Film o filmu: František je děvkař (TV film)
Film o filmu: Protektor (TV film)

Hudební videoklipy

2012 Dan Bárta a Ewa Farna - Šestej pád (hudební videoklip) - a.z.

Divadelní záznam

2015 Zlatá šedesátá (divadelní záznam)
2010 Psaní Ježíškovi (divadelní záznam)
2007 Milada (Nedokončená opera) (divadelní záznam)
2005 Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? aneb Tak to mi ho teda vyndej (divadelní záznam)
2003 Top Dogs (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2019 Koptashow (TV pořad)
To se ví (TV pořad)
2016 Ohnivý kuře pod pokličkou (TV pořad)
2015 Boj o koláč (TV pořad)
2014 Možná přijde i charita 2014 (TV pořad)
2013 Chytrost nejsou žádné čáry (TV pořad)
Kurňa, co to je? (TV pořad)
Možná přijde i charita 2013 (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
NESHOW (TV pořad)
2012 Možná přijde i charita (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Do roka a do dna (TV pořad)
Na houby (TV pořad)
Planeta Yó (TV pořad)
Vinařská odyssea (TV pořad)
2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
Silvestr až do dna aneb s Čmaňou půlnoc nepropásnete (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
Vzhůru dolů! (TV pořad)
2007 Humor na scénu! (TV pořad)
2005 Český lev 2004 (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(50)