foto

Josef Polášek

  • nar. 2.10.1965 (51 let)
    Zlín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Po průmyslovce a krátké praxi šel studovat na JAMU, nebylo to ale zdaleka jeho první setkání s divadlem. Poté do roku 2004 působil v HaDivadle, kde vytvořil řadu nezapomenutelných rolí. Miluje Komediograf (kabaret grotesek a písní) a diváci ho milují v Komediografu. V minulosti se „proslavil“ v reklamě na žvýkačky a reklamě na internetový portál. Nezapomenutelná je rovněž i jeho role rozhodčího z divadelní hry Ivánku, kamaráde.

Jan Polášek je však nejvíce viděn na divadle, v současné době ve stálém angažmá v Divadle Na zábradlí, kde hraje například v představeních Gazdina roba, Perfect Days, Ředitelé nebo Milada (nedokončená opera).. Josef Polášek je ženatý a má tři děti.

JohnnyBoy

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jak se zbavit nevěsty
2015 Rybička (TV film)
Zlatá šedesátá (divadelní záznam)
2012 O pokladech (TV film)
Polski film
Vánoční hvězda (TV film)
2011 Odcházení
2010 Psaní Ježíškovi (divadelní záznam)
Rodinka
Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2009 Protektor
2008 František je děvkař
Na rozchodnou (TV film)
Poslední plavky
2007 Cesta do Vídně a zpátky (TV film)
Hrůzné náhody (studentský film)
Václav
2006 Maharal - Tajemství talismanu
2005 Doblba!
Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? aneb Tak to mi ho teda vyndej (divadelní záznam)
Nejlepší je pěnivá (studentský film)
Oběti: Živnostník (TV film)
Šílení
Štěstí
2004 Mistři
2003 Čert ví proč
Janek nad Janky (TV film)
Starý kocour
Taťka (TV film)
Top Dogs (divadelní záznam)
2001 Divoké včely
Uniforma (TV film)
Vyhnání z ráje
1997 Stůj, nebo se netrefím!
1993 Zobani (TV film)

TV seriály

2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Předzásnubní diamant! (S04E20)
Láska až do smrti (S04E17)
Snědený had! (S04E16)
další epizody (37)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Vlast a národ (E11)
Bahno (E04)
další epizody (5)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Ohnivé dorty (S02E33)
Rozchod (S02E31)
další epizody (59)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Střelec (S01E06)
Nevinné lži (TV seriál)
Na dně skleničky (E11)
2013 PanMáma (TV seriál)
Vetřelec (E15)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Viróza (S03E19)
Poslední výstřel (S03E18)
Nová éra (S03E17)
další epizody (34)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Velké finále (S01E32)
Světlé zítřky (S01E30)
Stůj nebo střelím (S01E29)
další epizody (14)
2011 Rodinka (TV seriál)
Comeback (TV seriál)
Bez kláves neodejdu (S02E11)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Šok! (S02E16)
3:2! (S01E19)
Comeback (TV seriál)
Děvečka z Lidečka (S02E02)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Bonboniéra (S01E18)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Gynekologie 2 (TV seriál)
Praha (E24)
Orgán (E23)
Ministr (E22)
další epizody (24)
Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
Trapasy (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
2003 Komediograf (TV seriál)
2002 Večery Analogonu (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Hypnotizér (S02E11)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

Dokumentární

2016 Tajemství a smysl života
2012 Film o filmu: Polski film (TV film)
2010 Zlínský festivalový týden (TV film)
2009 Rajské zahrady (TV seriál)
2008 Café Brno: kavárny a město v proměnách času (TV film)
Film o filmu: František je děvkař (TV film)
Film o filmu: Protektor (TV film)

TV pořady

2016 Ohnivý kuře pod pokličkou (TV pořad)
2015 Boj o koláč (TV pořad)
2014 Možná přijde i charita 2014 (TV pořad)
2013 Chytrost nejsou žádné čáry (TV pořad)
Kurňa, co to je? (TV pořad)
Možná přijde i charita 2013 (TV pořad)
NESHOW (TV pořad)
2012 Možná přijde i charita (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Do roka a do dna (TV pořad)
Na houby (TV pořad)
Planeta Yó (TV pořad)
Vinařská odyssea (TV pořad)
2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
Silvestr až do dna aneb s Čmaňou půlnoc nepropásnete (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
Vzhůru dolů! (TV pořad)
2007 Humor na scénu! (TV pořad)
2005 Český lev 2004 (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace