Recenze (1 193)
Pán prstenů: Prsteny moci - Série 2 (2024) (série)
Není to určitě seriál, který by se měl každému líbit. Viděl už jsem mraky videí, kde se chytají všichni za hlavu a pořád se nimrají v tom, co bylo špatně a tůdle a támhle. Je to k hovnu. Já se v tom nepitvám a dívám se na to, tak jak to zkrátka je. Jo, takové na hovno je, že je to příběh ne jednoho, ale několika. Nejdříve hobiti s Gandalfem. Pak Isildur. Pak Sauron. No jo no. Ale už prostě to tak je a nějak se to tam nacpat musí. V závěru to prostě se nějak sejde a není to k zahození a je to hezké podívání. Jediné co mě teď sere je fakt, že zas budem čekat na další sérii a doufám, že tam už bude to hlavní a nebude to rozesrané ještě do série 4. Nebo mě fakt mrdne.
Pán prstenů: Prsteny moci - Stín a plamen (2024) (epizoda)
Závěr byl povedený. Už jsem si tak nějak zvykl na tu rozkouzkovanost. Děj sem, děj tam. Nakonec se to celé seběhlo a jo, bylo to pěkné. Každopádně Sauron udeřil krutě. Líbilo se mi to.
Pán prstenů: Prsteny moci - Odsouzeni k smrti (2024) (epizoda)
Konečně jsem se dočkal nečeho pořádného. A netrvalo to dlouho. Jsem 2 série.😃
Longlegs (2024)
Tak jsem si řekl, že se podívám takhle navečer na nějaký horor. Tohle se jevilo jako nejlepší varianta. No ale místo hororu jsem dostal 101 minut blábolení, co nemělo hlavu ani patu. Herecké výkony snad byly nejlepší jen na straně Nicolase Cage, který mi tam ani trochu neseděl. Jinak hlavní herečka byla zábavná asi jako uher na prdeli. Nudná, nezajímavá, otřesená. Stejně tak jako nesmyslné jednání. Vidí někoho za oknem někdy ve 12 večer a co neudělám? Hurá, rozeběhnu se za ním do temného lesa. A když ho nenajdu v lese, najdu ho bezprostředně u mě doma. A když ho nenajdu ani doma, sednu si a jdu si číst. Páni. A stejně tak ty velmi emotivní rozhovory, kde padnou všehovšudy 3 věty a je to na 10 minut a ještě tam u toho stojí, jako by spolkla 2 metrovou vodováhu. Otřesný film a divím se, že do tohohle někdo vůbec investuje peníze, aby něco takového vůbec vzniklo. Film je stejně zábavný a dementní asi tak jako Twin Peaks. Už nikdy víc.
Pán prstenů: Prsteny moci - Síně z kamene (2024) (epizoda)
Mě se tato část líbila. Už to začíná být zajímavé.
Pán prstenů: Prsteny moci - Nejstarší (2024) (epizoda)
Nuda, nesmysly a zbytečné kecání. A když se začne něco dít, tak je konec.
Pán prstenů: Prsteny moci - Orel a žezlo (2024) (epizoda)
Nuda, zbytečně rozsáhlá. Nic zásadního a zajímavého. Mnoho kecání a k ničemu to nevede. Zajímavý byl pouze konec. O to taky jediné šlo.
Pán prstenů: Prsteny moci - Králové elfů pod nebem (2024) (epizoda)
Celkem nudný rozjezd 2. série. Absolutně nijak nevypadající, respekt nebudící Sauron. Žádná temnota. Gandalf vypadá jako by neuměl do 5 počítat. K tomu mě úplně nelahodí tak multirasový guláš tam. V první sérii mi to nějak nevadilo. Teď mě to začíná srát. No uvidíme co dál.
Plnou parou vzad! (2002)
Já jsem se pobavil. Dobré momenty, dobré hlášky a některé scény. A takovej teplej James Bond: Doporučuji klub "Jamka na první". Ale pozor, mává se tam pořádně dlouhým klackem. 😂
Nemilosrdná spravedlnost (1991)
Skvělá 90. léta plná akčních filmů nabídla i tenhle skvost. Brutální film a skvělý Steven Seagal. Řekl bych že je to určitě jeden z jeho nejlepších filmů. Nikdy to neomrzí.