Reklama

Reklama

Komparz - Série 1 (2005) (série)


Samuel L. Jackson (S01E05)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

V epizodě 'Samuel L. Jackson' se Maggie dostane do pěkné šlamastyky, když se snaží dokázat, že není rasistka, zatímco Andymu se podaří získat štěk ve filmu z dílny hollywoodské superstar. (HBO Europe)

Recenze (2)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle ale bylo naprosto geniální a nedokážu tomu nic vyčítat. Maggie je tu tentokrát za většího blbce než Andy, zatímco ten se snaží od sebe odehnat jednoho plešatého chudáka, který dokáže z čehokoli přejít na strašně depresivní témata. Samuel L. Jackson zasáhne až na konci, ale i přes jeho minimální účast je tahle epizoda geniálně napsaná a z testu rasismu nebo scéně na hřbitově jsem dostal pořádný záchvat smíchu :D Když takhle bude vypadat zbytek seriálu, tak to u mě předežene Kancl. 5* ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní hvězda, po které je díl pojmenovám, je tentokráte dost v pozadí, a zaskočí doslova jen na pár vteřin, každopádně se i tak jedná o jeden z nejlepších dílů první série. Bránice tentokráte namáhá hlavně Maggie a její otázky ohledně rasismu a na to navazujících bubáků, obědů... Andyho "kámoš" je dalším z velké řady ujetých podivínů, ani na hřbitově se ho nezbavíte ("Tvá matka tě měla v roce 1953, a narodila se 1893 - Zemřela při porodu, říkali jí, ať v tomhle věku nemá děti"; "A kde leží tvůj otec? - Ještě žije - Kolik mu je? - 100") ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama