foto

Steve Speirs

  • nar. 22.2.1965 (54 let)
    Troedyrhiw, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Denmark
2015 The Bad Education Movie
2014 Rozzářit hvězdy
The Boy in the Dress (TV film)
2013 Gangsta Granny (TV film)
2011 Prostě skvělá
2010 Burke and Hare
Cemetery Junction
2009 The Courageous Heart of Irena Sendler (TV film)
2008 Inkoustové srdce
Přistižen při činu
Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
2007 Dolphins
Pekař
2006 Eragon
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
2005 Ikona (TV film)
Poslední výsadek
2004 Rukojmí ve zkumavce
Tunnel of Love (TV film)
2003 Planman, The (TV film)
2002 Jak ukrást Bess
2001 Mušketýr
2000 Cor Blimey! (TV film)
Život na úvěr
1999 Páté přes deváté
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
1998 Rytířem na hradě Camelot (TV film)
1997 Vysněná Amerika

TV seriály

2017 Decline and Fall (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2016 Rovers (TV seriál)
Zpupný krákal (TV seriál)
Dickensian (TV seriál)
Episode 15 (E15)
2014 Big School (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Big School (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Stella (TV seriál)
Zápisky mladého doktora (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2011 Sadie J (TV seriál)
2010 Miranda (TV seriál)
Dokonalé Vánoce (S02E06)
2009 Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (TV seriál)
2008 Město neřesti (TV seriál)
No Heroics (TV seriál)
2007 Benidorm (TV seriál)
2005 Komparz (TV seriál)
Samuel L. Jackson (S01E05)
Pán času (TV seriál)
Třetí světová válka (S01E05)
Vetřelci v Londýně (S01E04)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rodinná firma (S08E07)
2003 Absolute Power (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
2002 NCS Manhunt (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Červený Bedrník (TV seriál)
1997 Drovers' Gold (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
Keeping Mum (TV seriál)
1996 Cold Lazarus (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Společenská žena (S01E01)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1989 We Are Seven (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Přistižen při činu

TV seriály

2012 Stella (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace